Hund som ser nedroman

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Hund som ser ned handler om tenåringer og tenåringsforeldre, om yoga og lidenskap og om forsøket på å strekke til. Siv har flyttet fra hus og mann med sønnen Adam. Han vil helst sitte på rommet og spille dataspill, mens Siv forsøker å starte på nytt…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Hund som ser ned

  Hund som ser ned handler om tenåringer og tenåringsforeldre, om yoga og lidenskap og om forsøket på å strekke til. Siv har flyttet fra hus og mann med sønnen Adam. Han vil helst sitte på rommet og spille dataspill, mens Siv forsøker å starte på nytt. Hun begynner på yoga og prøver å nå frem til sønnen bak den lukkede døra. Og hun møter to menn som trekker henne i ulike retninger. Er det mulig å møte en ny uten å dra med seg fortida? Og hva vil det si å åpne seg for en annen?


  «Det hele er fortellerteknisk elegant og solid» «Hund som ser ned er en fortelling om grenser og overskridelser, tenåringer og foreldre, rollemodeller og mangelen på dem, overgangstilstander og nye muligheter, gjenkjennelig for alle som har kjent på en følelse av utilstrekkelighet - eller hatt en tenåring i huset.» «Line Nyborg skriv fengslande om det tilsynelatande hendingslause tilværet. (...) ho har ein heilt eigen evne - også i denne romanen - til å få det tilsynelatande trivielle til å stå fram som det viktigaste ein nokon gong har lese. Det store i det vesle, heiter det, og har sjølvsagt med den litterære presisjonen å gjere. Dynamikk og driv.» «For meg løfter Line Nyborg den velkjente historien til noe ekte og mer enn en litterær sjablong. (...) en roman som avgjort fortjener mange lesere.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2019
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202636777
  Sider
  187
  Height
  212
  Width
  138
  Vekt
  318

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.