Gi meg alle detaljene

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk
Bilder ingen har sett før, vitser Linnéa ikke fikk bruke, og detaljene som ble for drøye til å publisere i podkasten!

Kort om boken

Linnéa Myhre er kjent som Norges største blogger og bestselgende forfatter. Det siste året har hun hatt stor suksess med sin podcast Gi meg alle detaljene. Slik beskriver hun selv boken: «Jeg heter Linnéa Myhre og je…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Gi meg alle detaljene

  Linnéa Myhre er kjent som Norges største blogger og bestselgende forfatter. Det siste året har hun hatt stor suksess med sin podcast Gi meg alle detaljene. Slik beskriver hun selv boken:

  «Jeg heter Linnéa Myhre og jeg er ikke gravejournalist. Men jeg er veldig interessert i alle detaljene du ikke visste at du trengte om Norges største kjendisskandaler. Denne boken er til deg som ikke fikk nok detaljer gjennom «Gi meg alle detaljene»-podcasten. Boken inneholder de usensurerte manusene, flere hundre bilder, private kommentarer og tekstmeldinger. Dette er norsk kjendishistorie på sitt verste/beste.»

  For over ti år siden hadde Linnéa Myhre en av landets største blogger, og kan anses som en levende legende for millennials. Hun har gitt ut en rekke bøker som har toppet bestselgerlistene, og mottok Tabuprisen i 2012 for romanen Evig søndag. Romanen ble etter hvert til et teaterstykke på Den Nationale Scene i Bergen. Hennes siste utgivelse Meg, meg, meg mottok svært gode anmeldelser.

  I 2014 var Linnéa deltaker i «Skal vi danse», der hun kom på tredjeplass. I 2018 startet hun pokasten «Kvinneguidens venner», som hun fortsatt leder sammen med venninnen Stine Melbø. I dag er Linnéa aktuell med podkasten «Gi meg alle detaljene» som på bare noen dager ble en av Nores mest populære podkaster. Hun er en av profilene i TV2-serien «Bloggerne», og er denne våren 2021 aktuell som deltaker i «Kompani Lauritzen» på TV2.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2021
  Forlag
  Vega forlag
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788282118613
  Sider
  249
  Sted
  Høyde
  280
  Bredde
  218
  Vekt
  1328

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.