Fortellinger om trær

Forfatter

Kort om boken

Fortellinger om trær er en bok som åpner øyene våre for trærne som er rundt oss, både gjennom stemningsfulle bilder og innlevende tekster. Forfatter og fotograf Lisbeth Dreyer har reist landet rundt på jakt etter trær - sære trær, sjeldne trær og va…
Fri frakt
449,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater

  Om Fortellinger om trær

  Fortellinger om trær er en bok som åpner øyene våre for trærne som er rundt oss, både gjennom stemningsfulle bilder og innlevende tekster. Forfatter og fotograf Lisbeth Dreyer har reist landet rundt på jakt etter trær - sære trær, sjeldne trær og vakre trær. Trær som har betydd noe for noen. Trær som forteller noe om oss. I boka blir vi kjent med deres historie og plass i kulturlandskapet og naturen. For trær er ikke bare skog, og ikke bare ved og tømmer eller fôr. Noen trær er hellige og mystiske og sagnomsuste. Noen trær er pynt. Noen trær er biologiske merkverdigheter. Trærne og hvordan vi har plassert dem i landskapet, hvordan vi har tatt vare på dem og hvordan vi ser på dem, speiler både tid, historie og verdier. Gjennom et fantastisk og unikt bildemateriale fra alle årstider og en undrende og fortellende tekst blir vi kjent med trær i det norske landskapet på en helt ny måte. Som leser begynner man uvergerlig å tenke: Hvilke trær har jeg rundt meg, og hva kan de fortelle?

  "En opplevelse!" (Mette Bleken, Hardanger folkeblad) "Boka vitner om levemåter i et landskap og en tid som var annerledes enn i våre dager." (Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende, terningkast 5) "For noen fotografier!" (Fredrik Wandrup, Dagbladet) "Forfatter og fotograf Lisbeth Dreyer har reist landet rundt på jakt etter sære trær, sjeldne trær og vakre trær, og viser oss deres historie og plass i kulturlandskapet." (Nina Nordbø, NRK)

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Skald
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788279592716
  Sider
  247
  Sted
  Emne
  Kulturhistorie, Trær
  Fotografier av
  Dreyer, Lisbeth

  Anbefalt

  Anbefalt