Kallmyren

Forfatter , Del 2 av serien Stenträsktrilogien
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk
Terningkast 5!
– VG
«Marklund er for alvor tilbake i krimmanesjen!»

Kort om boken

Kallmyren er en frittstående oppfølger til Polarsirkelen, Liza Marklunds kritikerroste og bestselgende tilbakekomst til krimsjangeren. I 1990 finner Wiking Stormberg en lapp fra sin kone, Helena. Hun har gått en tur for å plukke multer. Deres nyfødt…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Kallmyren

  Kallmyren er en frittstående oppfølger til Polarsirkelen, Liza Marklunds kritikerroste og bestselgende tilbakekomst til krimsjangeren. I 1990 finner Wiking Stormberg en lapp fra sin kone, Helena. Hun har gått en tur for å plukke multer. Deres nyfødte datter, Elin, er med på turen, mens sønnen Markus er hos farmor. På kvelden har ikke Helena og Elin kommet tilbake. Elin blir funnet i live ved Kallmyren, mens Helena er forsvunnet. Kroppen hennes ble aldri gjenfunnet. Den kalde myra ble hennes grav. Mange år senere er Wiking fortsatt dypt berørt av tapet av sin kone. Men så en sommerdag i 2020 mottar Markus et illevarslende brev signert med Helenas signatur. Kan hun fortsatt være i live? Men hvorfor skulle hun eller noen andre true familien hans? Wiking må spørre seg selv om han holder på å bli gal, om han ser spøkelser, eller det finnes krefter som truer ham og familien hans - og i så fall hvem eller hva.


  «... viser hva hun virkelig kan.» «En god krim fra øverste hylle som holder på leserne hele veien» «(...) hun er blant skandinavias beste krimforfattere.» «... et originalt plott som er en fryd å lese.» «Jeg gleder meg allerede til neste bok.» «... overbeviser og overrasker» «... en krim som oser av fortellerglede og overskudd» «Marklund har nok en gang skrevet en oppslukende fortelling» ««Kallmyren» er ikke bare en skikkelig god kriminalroman, boken viser også at Marklund er en suveren forteller.» «Knallbra spenningsbok» «... et nytt høydepunkt i forfatterskapet»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2023
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202760274
  Sider
  316
  Originaltittel
  Kallmyren
  Sted
  Terningkast
  5
  Terningkast kilde
  VG
  Høyde
  212
  Bredde
  139
  Vekt
  360
  Oversatt av
  Engen, Kari
  Nummer
  2

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.