Polarsirkelen

Forfatter , Del 1 av serien Stenträsktrilogien
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk
Terningkast 5!
– VG
«en intens, psykologisk thriller» VG, terningkast 5

Kort om boken

POLARSIRKELEN er første del av en trilogi som utspiller seg i Nord-Sverige, der Liza vokste opp. Det er en karakterdrevet kriminalroman av høyeste rang som foregår i to tidsperspektiver, sommeren 1980 og julen 2019. Hovedpersonene er en gruppe tenår…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Polarsirkelen

  POLARSIRKELEN er første del av en trilogi som utspiller seg i Nord-Sverige, der Liza vokste opp. Det er en karakterdrevet kriminalroman av høyeste rang som foregår i to tidsperspektiver, sommeren 1980 og julen 2019. Hovedpersonene er en gruppe tenåringsjenter på begynnelsen av 1980-tallet. De har en bokklubb sammen der de møtes og diskuterer litteratur. En av dem forsvinner, 17 år gammel, og blir funnet førti år senere: innemurt i et brofundament, naken og halshugget. Forholdene og hendelsene i bokklubben Polarsirkelen driver hele handlingen. Det som skjer sommeren 1980 vil prege jentenes voksne liv. Når deres savnede venn blir funnet julen 2019, åpner det seg brådyp både i og mellom de nå middelaldrende kvinnene. Smertefulle hemmeligheter som har vært skjult i flere tiår, truer med å bli avslørt, med ødeleggende konsekvenser. Gutten som flere av jentene var forelsket i, i 1980, Wiking Stormberg, er nå politimester i den frostbitte byen ved polarsirkelen. Han leder etterforskningen av det makabre funnet i brofundamentet. Nådeløst trekkes han inn i dramaet som formet livene til de overlevende kvinnene.


  «Liza Marklund er tilbake i toppslag.» «Marklund briljerer...» «Marklund har en penn som er lett og ledig...» «Dette gir absolutt mersmak til de to neste bøkene i denne trilogien.» «Skriver forrykende godt.» «Meget leseverdig.» «Ganske snedig og elegant.» «Polarsirkelen er uhyre velskrevet og Liza Marklund har bygget opp handlingen med troverdighet og mye humor.» «Anbefales!» «Lisa Marklunds 'Polarsirkelen' er første del i en trilogi, som jeg spår en fabelaktig suksess.» «... en creepy krimgåte, men også en ganske fabelaktig samling kvinneportretter.» «... en svært underholdende pageturner.» «Liza Marklund er tilbake i toppform og viser med «Polarsirkelen» hvorfor hun er blitt en av Skandinavias største krimforfattere.» «... hun leverer den beste boken hun har skrevet på mange år.» «Plottet er kløktig bygget opp.» «Rent språklig er dette noe av det beste hun har skrevet.» «... så drivende godt fortalt at jeg gjerne skulle hatt neste bok i trilogien allerede nå.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2021
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202714062
  Sider
  319
  Originaltittel
  Polcirkeln
  Sjanger
  Sted
  Terningkast
  5
  Terningkast kilde
  VG
  Height
  138
  Width
  213
  Vekt
  412
  Oversatt av
  Engen, Kari
  Nummer
  1

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.