De syv søstre

De syv søstre

Pris
399,-
Innbundet

RESERVER I BUTIKK

- hent etter 5. mars

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Boken er på Mammutsalg og sendes fra oss 5. mars.

Fri frakt på kjøp over 249,-
Kundevurdering
(2)
ARKs anbefaling
(1)
Skriv anmeldelse
Mammutnummer 1005
Lagerstatus Boken er på Mammutsalg og sendes fra oss 5. mars.
Format Innbundet
Utgivelsesår 2015
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202444969
Sider 540
Originaltittel The seven sisters
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Bokmål
Pocket Engelsk
Compact Disc Bokmål
Compact Disc Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
E-Bok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Pocket Engelsk

Om De syv søstre

Lucinda Rileys imponerende fortellertalent kommer til sin fulle rett i dette som er første bok i en serie på syv bøker, basert på legendene om stjernebildet De syv søstre. Fremtiden deres står skrevet i stjernene ... Maia D'Apliése og fem av hennes søstre er samlet i barndomshjemmet Atlantis, et vakkert og tilbaketrukket slott ved Genèvesjøen. De har akkurat fått vite at deres elskede far, den sky mangemillionæren som de bare kaller Pa Salt, er død. Maia og søstrene hennes ble alle adoptert av Pa Salt som spedbarn, og nå har han etterlatt et spor til hver av dem som skal lede dem tilbake til deres opprinnelige opphav. Maias ledetråd fører henne til den andre siden av kloden, til et forfallent herskapshus i Rio de Janeiro i Brasil. I Rio i 1927, i byens storhetstid, har Izabela Bonifacios far ambisjoner om at datteren skal giftes inn i aristokratiet. Samtidig er arkitekten Heitor da Silva Costa i gang med det som skal bli den berømte Kristusstatuen, og han skal snart reise til Paris for å finne den rette skulptøren til å fullføre hans store visjon. Den lidenskapelige Izabela lengter etter å se verden, og hun klarer å overbevise faren om å la henne få lov til å følge med arkitekten og hans familie til Europa før hun gifter seg. I Paris, i Paul Ladowskis atelier og i de livlige kafeene på Montparnasse, møter hun den unge og ambisiøse skulptøren Laurent Brouilly. Dermed vet hun også at livet aldri kommer til å bli det samme igjen.

"(...)en drøm av ei bok. Cathrine Krøger, Dagbladet "Ja, her er smerte og hjerte nok for en bankers bestselger." Guri Hjeltnes, VG

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Julia Skarvøy
14. november 2018

En reise

Her har Lucinda Riley virkelig gjort det. En fantastisk spennende historie om én av seks søstre (foreløpig) og deres bakgrunn. Forfatteren har virkelig gjort et skikkelig forarbeid for å skape denne boken (og de neste som er gitt ut, kan jeg avsløre) og jeg klarte ikke å legge fra meg denne boken! Vær obs på at når du først begynner på denne, kommer trangen til å lese resten óg.


Ord som beskriver produktet:

God,Spennende,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Lucinda Riley

Lucinda Riley
Lucinda Riley er født i Irland. Under oppveksten reiste hun myeutenlands og besøkte ofte sin far i Det fjerne østen. l London har hunarbeidet med film, teater og TV. Hun skrev sin første bok da hun var 24år gammel. (Foto: Cappelen Damm)
Les mer om forfatteren

Mer fra Lucinda Riley

Se hele listen

Anbefalt


Tips en venn