Helenas hemmelighet

Helenas hemmelighet
Pris
Pris
79,- 79,-
Pocket
Format Pocket
Utgivelsesår 2017
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202545291
Serie Cappelen Damms bestselgerromaner
Sider 476
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Innbundet Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
Pocket Engelsk
Pocket Engelsk

Om Helenas hemmelighet

Lucinda Rileys roman Helenas hemmelighet handler om Helena som etter tjuefire år vender tilbake til huset Pandora på Kypros, som hun har arvet etter sin gudfar. På Kypros forelsket hun seg seg for første gang. Nå skal hun tilbringe sommeren her med ektemannen William og sønnen Alex. Helena vet at det sjarmerende stedet skjuler et nett av hemmeligheter hun har holdt skjult for ektemannen og sønnen. Tretten år gamle Alex slites mellom ønsket om å beskytte moren sin og å bli en del av voksenverdenen. Samtidig er han desperat etter å få vite sannheten om den virkelige faren sin. Når Helena ved en tilfeldighet treffer på ungdomskjæresten sin, settes en kjede av hendelser i gang som gjør at fortidens hendelser truer med å ødelegge idyllen. Både Helena og Alex vet at livet aldri vil bli det samme igjen hvis Pandoras hemmeligheter blir avslørt.

«Riley skriver med både innsikt og empati ... en fantastisk fortelling om vår egen tid fra en mesterlig historieforteller.» Lancashire Evening Post

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
0
4
1
3
0
2
1
1
0
Skriv anmeldelse

Bente Dirks
11. juli 2017

Ferielesing

En bok som passer på late dager. Har kost meg med boka


Ord som beskriver produktet:

God,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Lucinda Riley

Lucinda Riley
Lucinda Riley er født i Irland. Under oppveksten reiste hun myeutenlands og besøkte ofte sin far i Det fjerne østen. l London har hunarbeidet med film, teater og TV. Hun skrev sin første bok da hun var 24år gammel. (Foto: Cappelen Damm)
Les mer om forfatteren

Anbefalt


Tips en venn