Jenta på klippen

En handlingsmettet og gripende «good read» med handling fra England, Irland og New York.

Kort om boken

Lucinda Rileys roman Jenta på klippen er en handlingsmettet og gripende «good read» med handling fra England, Irland og New York, og med flere parallelle historier som spenner fra 1914 og fram til i dag. En fortelling om sorg og tap, men også om kjæ…
129,-
Format/språk (7 forskjellige)
Format
Compact Disc
Jenta på klippen
Compact Disc
Bokmål
349,-
Jenta på klippen
Compact Disc
Bokmål
149,-
E-Bok
Jenta på klippen
E-Bok
Bokmål
179,-
Pocket
Jenta på klippen
Pocket
Bokmål
179,-
The Girl on the Cliff
Pocket
Engelsk
169,-
Innbundet
Jenta på klippen
Innbundet
Bokmål
379,-
Forklaring av formater

  Om Jenta på klippen

  Lucinda Rileys roman Jenta på klippen er en handlingsmettet og gripende «good read» med handling fra England, Irland og New York, og med flere parallelle historier som spenner fra 1914 og fram til i dag. En fortelling om sorg og tap, men også om kjærlighet og håp.Grania Ryan har forlatt samboeren i New York etter at hun mistet sitt ufødte barn. Nå søker hun trøst hos familien hjemme i Irland. En dag hun er ute og går, får hun øye på en liten jente helt ytterst ute på klippen. På det tidspunktet vet hun ikke at Aurora Lisle skal komme til å forandre livet hennes. Det viser seg at familien Ryan og familien Lisle har en lang felles historie, men dramatiske hendelser i fortiden har ført til at det er ondt blod mellom dem. Det er til slutt Aurora og hennes bemerkelsesverdige vesen som sørger for å forene de to familiene. I mellomtiden får vi være med på en spennende reise gjennom historien, der et hittebarn i London spiller en avgjørende rolle.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  Lucinda Riley

  Lucinda  Riley

  Lucinda Riley er født i Irland. Under oppveksten reiste hun myeutenlands og besøkte ofte sin far i Det fjerne østen. l London har hunarbeidet med film, teater og TV. Hun skrev sin første bok da hun var 24år gammel. (Foto: Cappelen Damm)

  Detaljer

  Format
  Nedlastbar lydbok
  Kopisperre
  Vannmerket (SDRM)
  Utgivelsesår
  2012
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202383688
  Spilletid
  939min.
  Originaltittel
  The girl on the cliff
  Emne
  Familie, Kjærlighet, Sorg
  Oversatt av
  Sætvedt, Elisabeth
  Lest av
  Danielsen, Tone

  Anbefalt

  Anbefalt