Erasmus Montanus, eller Rasmus Bergkomedie i fem akter

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Den unge studenten Rasmus Berg kommer tilbake til hjembygda si etter år med studier i storbyen. Nå har han gitt seg selv det fjonge navnet Erasmus Montanus. I tillegg snakker han engelsk, et elitespråk de færreste i bygda forstår. Foreldrene er selv…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Erasmus Montanus

  Den unge studenten Rasmus Berg kommer tilbake til hjembygda si etter år med studier i storbyen. Nå har han gitt seg selv det fjonge navnet Erasmus Montanus. I tillegg snakker han engelsk, et elitespråk de færreste i bygda forstår. Foreldrene er selvsagt kry av gutten sin, men noe skurrer fra første stund. Det oppstår høylytte diskusjoner og studenten kommer stadig i konflikt med egen familie og bygdas ulike personligheter. Til slutt blir han tvunget til å gjøre et valg som får store konsekvenser. Nå kan du glede deg over Holbergs berømte komedie i et moderne og forståelig språk. Gjennom humor og sviende satire, viser han oss hvilke idealer vi bør strekke oss mot.


  Denne utgaven må være ei gullgruve for teaterlag og skoler rundt om i landet. Brøndbo imponerer stort med sitt språk og har klart å modernisere den slik at den vil være til stor glede for nye og kommende generasjoner. [...] Frode Alexander Brøndbo sin gjendikting av «Erasmus Montanus» må oppleves. Det er lagt ned ein kjempejobb med å fornye språkdrakten samtidig som essensen i komedien beholdes. Eg håper at folk, teaterlag og skuler kjenner sin besøkelsestid og sjekker ut denne. Anbefales.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2022
  Forlag
  Papir forlag
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788269255621
  Sider
  116
  Originaltittel
  Erasmus Montanus eller Rasmus Berg
  Related products
  142600053
  Height
  213
  Width
  136
  Vekt
  244
  Oversatt av
  Brøndbo, Frode A.

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.