Utbryterehistorien om suksess

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Hvis vi skal forstå hvordan noen mennesker oppnår usedvanlige resultater, må vi bruke mye mer tid på å se omkring dem, på de sammenhengene deres liv er bygget opp fra; familiebakgrunn, fødested - og i noen tilfeller også fødselsdato. Når vi skal fo…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Utbrytere

  Hvis vi skal forstå hvordan noen mennesker oppnår usedvanlige resultater, må vi bruke mye mer tid på å se omkring dem, på de sammenhengene deres liv er bygget opp fra; familiebakgrunn, fødested - og i noen tilfeller også fødselsdato.

  Når vi skal forstå mennesker med suksess, griper vi gjerne til forklaringer som fokuserer på intelligens og ambisjoner. Malcolm Glad well argumenterer i denne boken for at den sanne historien om suksess bygger på et sett med faktorer som er mye mer sammensatt enn dette.

  I en medrivende tekst som på forståelig vis kommuniserer komplekse sosiologiske og psykologiske innsikter, avslører Gladwell hva The Beatles og Bill Gates har til felles; grunnen til at du aldri har hørt om verdens smarteste mann; hvorfor så godt som ingen hockeyspillere med suksess er født om høsten, og, i en tekst om piloter og flyhavari, hvorfor fødested i noen tilfeller er mer avgjørende enn flyferdigheter.

  Utbrytere er mennesker som av ulike årsaker faller utenom et konvensjonelt mønster, individer som gjør erfaringer de ofte er alene o m, og som derfor settes i stand til å utrette det enestående.

  Med Vippepunktet endret Gladwell hvordan vi tenker om vår moderne medievirkelighet. Med David og Goliat utfordret han vårt syn på hva vi oppfatter som styrker og svakheter. Med Utbrytere forandrer han vår oppfatning av hva suksess er, og særlig kjent fra boken er «10 000 timer-regelen».

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  E-Bok
  Kopisperre
  Vannmerket (SDRM)
  Filformat
  EPUB
  Utgivelsesår
  2014
  Forlag
  Press
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788275477772
  Sider
  305
  Originaltittel
  Outliers
  Oversatt av
  Aakre, Tiril Broch

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.