Jokeren

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Ed Kennedy er en taper uten fremtid. Han kjører drosje, er talantløs i kortspill og håpløst forelsket i Audrey. Ved sin side har han Dørvakten - en illeluktende, kaffedrikkende hund. Livet til Ed er begivenhetsløst helt til den dagen han ved en tilf…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Jokeren

  Ed Kennedy er en taper uten fremtid. Han kjører drosje, er talantløs i kortspill og håpløst forelsket i Audrey. Ved sin side har han Dørvakten - en illeluktende, kaffedrikkende hund. Livet til Ed er begivenhetsløst helt til den dagen han ved en tilfeldighet utgjør en forskjell: Han forhindrer et bankran. Det er da det første esset dukker opp og livet hans blir forandret. På ruteresset står det nemlig tre adresser og tre ulike klokkeslett. Han vakler mellom redsel og nysgjerrighet, men overbeviser seg selv om at han kan og bør hjelpe menneskene som bor på de forskjellige adressene. Disse menneskene har det til felles med ham selv at de trenger hjelp. Flere spillkort med oppdrag og kryptiske ledetråder dukker opp, og gjennom disse oppdragene forandres livet hans til det bedre. Til slutt gjenstår bare ett spørsmål: Hvem er det som sender spillkortene? Markus Zusaks roman om antihelten Ed er full av humor, knyttneveslag og kjærlighet.


  "Språket er som hovedpersonen, en blanding av rabagast og filosof. Den ungdommelige tonen er ekte og frisk. Korthuggede, kjappe enkeltsetninger fyrer opp under dramaet. Teksten sprudler av entusiasme og glød, mer enn den skinner av litterære ambisjoner. Likevel rommer boken også reflekterte og mer poetiske avsnitt. Slutten vil kanskje irritere en erfaren leser, men da har man uansett kost seg med en magisk og svært spesiell klassereise." "Forfatteren av «Boktyven» har igjen skrevet en pageturner. Spennende og underholdende ungdomsthriller om taperen Ed Kennedy, hvis liv forvandles da han avverger et bankran."

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2012
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202369491
  Sider
  443
  Originaltittel
  The messenger
  Sjanger
  Height
  212
  Width
  138
  Vekt
  584
  Oversatt av
  Brodin, Elin

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.