Matreglerhåndbok for deg som spiser

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Aldri har vi fått flere råd fra eksperter om hva vi bør spise. Hva kan vi stole på? Michael Pollan koker det ned til syv ord: Spis mat. Ikke for mye. Mest grønt. På denne bakgrunnen gir boken 64 korte og lettfattelige råd for sunn spising. Rådene er…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Matregler

    Aldri har vi fått flere råd fra eksperter om hva vi bør spise. Hva kan vi stole på? Michael Pollan koker det ned til syv ord: Spis mat. Ikke for mye. Mest grønt. På denne bakgrunnen gir boken 64 korte og lettfattelige råd for sunn spising. Rådene er kokt sammen fra vitenskap, sunn fornuft og bestemødre over hele verden. Resultatet er lettlest, morsomt og opplysende. Følger du forfatterens råd kan du både hygge deg med maten og legge flere smakfulle år til ditt liv. Michael Pollan er journalist og professor i journalistikk ved University of California at Berkeley. Han har skrevet flere bøker om mat og kosthold. Hans innsiktsfulle artikler er lenge blitt publisert i The New York Times Magazine. Forord av Yngve Ekern, matkommentator og journalist i Aftenposten.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2013
    Forlag
    Flux
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788292773604
    Sider
    167
    Originaltittel
    Food rules
    Related products
    20131126155755_hege
    Height
    180
    Width
    110
    Vekt
    330
    Illustrert av
    Bowers, Sabrina
    Oversatt av
    Svela, Eirik Wixøe

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.