Vær snill med dyrene

Vær snill med dyrene

roman

Pris
329,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Kun tilgjengelig for klikk & hent

ARKs anbefaling
(5)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Tiden
Språk Bokmål
ISBN 9788210055515
Sider 207
Emne Familie; Skilsmisse

Andre formater / språk

Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
Compact Disc Bokmål
Pocket Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål

Om Vær snill med dyrene

En liten familie på tre er i oppløsning. De klarte det ikke. Karen klarte det ikke. Koret av stemmer melder seg, fra venninner til familieterapeuter, med ord som skal hjelpe: Delt bosted. Mekling. Fordeling. Tilknytning. Forutsigbar adferd. Transitt-fase. Barn er robuste skapninger. Karen lytter til dem, slik en moderne kvinne skal, samtidig som alt i henne gjør opprør. Nei, barnet er mitt. Det er jeg som er dets mor. Det finnes ingenting moderne ved meg. Likevel kommer spørsmålene: I hvilken grad er rollen som mamma knyttet til det å være familie? Er datteren fortsatt hennes når hun er hos faren? Hvis man er mor den ene uken, hva er man i den andre? Vær snill med dyrene er en rå, akutt og opprivende roman om å befinne seg i ruinene av et ekteskap sammen med den man bryr seg om aller mest - annenhver uke. Monica Isakstuen ble tildelt Brageprisen i kategorien skjønnlitteratur 2016 for Vær snill med dyrene.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
5
3
4
2
3
0
2
0
1
0

Astrid Terese, ARK Flekkefjord
4. august 2017

En roman man tenker på lenge etter man e

Monica Isakstuen har skrevet en liten og lett roman som handler om skilsmisse. Den er full av tanker og opplevelser en kan kjenne seg igjen i og handler mye om morsrollen.


Ord som beskriver produktet:

God,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Tips en venn