Når månen står lavt

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (6 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

En ny roman fra Nadia Hashimi, forfatteren av den internasjonale bestselgeren Perlen som sprengte skjellet. Når ektemannen blir drept av Taliban, må Fereiba flykte fra Afghanistan med sine tre barn. Hun har bare ett håp om å overleve: å komme seg ti…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Når månen står lavt

  En ny roman fra Nadia Hashimi, forfatteren av den internasjonale bestselgeren Perlen som sprengte skjellet. Når ektemannen blir drept av Taliban, må Fereiba flykte fra Afghanistan med sine tre barn. Hun har bare ett håp om å overleve: å komme seg til søsteren i England. Med falske papirer og hjelp fra fremmede de møter på veien, klarer de å komme seg til Iran, og videre til Hellas. Men på et travelt torg i Athen tar skjebnen en ny og skremmende vending når tenåringssønnen Saleem blir borte.


  «Med sine grundige skildringer av redselen og spenningen som følger med en ny tilværelse, er Hashimis gripende pageturner perfekt for lesesirkler.» Library Journal (starred review) «En bok som må leses - om grenser og hindringer og beslutningen til en modig mor som kjemper for å komme seg over.» «En ektefølt historie om mot i en verden som mangler medfølelse.» «En vakkert skrevet roman med godt skildrede karakterer, satt mot et dramatisk bakteppe av en verden som er i ferd med gå av skaftet. Dette er en fortelling for vår tid, og en mye mer overbevisende måte å se på verdens tilstand på enn gjennom en nyhetsreportasje.» «Med eleganse og følsomhet viser Hashimi den smertefulle reisen og de utallige farene flyktninger må bekjempe i sin jakt på en trygg havn.» «Nadia Hashimi har gitt leseren et uforglemmelig innblikk i menneskelige utfordringer og viljen til å overleve med verdighet.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2016
  Forlag
  Korall forlag
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202498214
  Sider
  414
  Originaltittel
  When the moon is low
  Height
  212
  Width
  140
  Vekt
  505
  Oversatt av
  Middelthon, Elisabet W.

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.