Når alle klokker har stanset

Forfatter , Del 6 av serien Magdalena Hansson
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Når årets bygdeteater skal ha premiere forsvinner en av skuespillerne. Et par dager senere blir hun funnet druknet i Klarälven. Like etter blir en ung mann funnet skutt. Også han hadde en rolle i forestillingen om den legendariske urmakeren Johan Ti…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Når alle klokker har stanset

  Når årets bygdeteater skal ha premiere forsvinner en av skuespillerne. Et par dager senere blir hun funnet druknet i Klarälven. Like etter blir en ung mann funnet skutt. Også han hadde en rolle i forestillingen om den legendariske urmakeren Johan Tilglöf. De uvanlig bestialske mordene ryster såvel Christer Berglund og Petra Wilander som journalist Magdalena Hansson. På en måte virker det som det er en sammenheng mellom mordene, men tilnærmingene er helt ulike. Jo lenger de kommer i etterforskingen, desto tydeligere blir det at de har med en sadistisk morder å gjøre, og som kommer til å slå til igjen. Spørsmålet er bare hvordan, hvor og når.


  «Hovedtema i boken er høyst aktuelt ... Ninni skriver godt, språket flyter lett, og hverdagslivet på landsbygda er troverdig skildret.» «Hun kjenner sitt lanskap og dets historie. Hun er engasjert i hvordan sosiale strukturer fungerer, hvordan mennesker påvirkes av det uvanlige ... Skildringen av samhold er troverdig. Man kommer inn under huden på menneskene, vi lider og gleder oss sammen med dem, de er så levende.» «Ninni Schulman gjør det igjen ... Schulman finner nye måter å overraske på. Boken er mørk på flere plan, og er vanskelig å legge fra seg. Jeg tror ikke jeg noensinne før har lest en bok like raskt. Kommer definitivt til å leses om igjen.» «Blant de mest spennende svenske krimromanene nå ... Det er intelligent, og spenningen er gjennomgående. » «Spørsmålet er ikke om När alla klockor stannat er den hittil beste boken i serien ... det hverdagslige og menneskelige som vi alle kan kjenne oss igjen i ... om fordommer, menneskeverd og retten til å være til ... När alla klockor stannat tilhører årets mange krimmursteiner med sine nærmere 500 sider, men samtidig føles ikke en eneste side overflødig når man leser. Så les!» Dagens ulike menneskesyn skildres presist av Schulman ... Ninni Schulmans sjette politiroman i Hagfors-serien, När alla klockor stannat, er spekket med nære, medfølende karakterportretter ... Så urovekkende troverdig!»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2021
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202660550
  Sider
  459
  Originaltittel
  När alla klockor stannar
  Sjanger
  Sted
  Height
  211
  Width
  138
  Vekt
  550
  Oversatt av
  Engen, Kari
  Nummer
  6

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.