Nattspeilet

Forfatter , Del 1 av serien Bifrost
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Når noen på den andre siden vil deg noe – fantasy for bokslukere Håvard Tjora anbefaler: «Fantasy med en alvorlig undertone. Mathias har kreft og kjemper mot onde krefter i en annen verden i et forsøk på å bli frisk. Mye spenning, og handling som e…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Nattspeilet

  Når noen på den andre siden vil deg noe – fantasy for bokslukere

  Håvard Tjora anbefaler:
  «Fantasy med en alvorlig undertone. Mathias har kreft og kjemper mot onde krefter i en annen verden i et forsøk på å bli frisk. Mye spenning, og handling som er lett å følge, gjør dette til en pageturner. Passer fint for elever fra mellomtrinnet.»

  En natt står plutselig en ukjent jente ved sengen til Mathias på sykehuset. «Jeg heter Tara,» hvisker hun, «og jeg trenger din hjelp. Bli med meg til Bifrost.» Tara forsvinner like brått som hun dukket opp, men hun etterlater seg et ark med en beskjed som forklarer hvordan Mathias skal finne henne igjen. Ferden leder ham til Bifrost, en vakker og underlig verden hvor et farlig mørke brer seg. Klarer Mathias og Tara å stoppe ondskapen før det er for sent?

  Nattspeilet er en fortelling om mørke og håp. Om vennskap, mot og det å bli kastet ut i en fremmed verden. Drivende spennende fantasy fra 10 år.

  Bakerst i boka finnes også et spill, Mysteriet i Stormskog. En spennende og mystisk historie hvor leseren selv er helten og må hjelpe noen av figurene fra Bifrost og Nattspeilet. Alt som trengs er en blyant, et viskelær og en terning.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205500532
  Sider
  151
  Sjanger
  Høyde
  214
  Bredde
  139
  Vekt
  329
  Serie
  Nummer
  1

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.