Nattspeilet

Nattspeilet
Pris
Pris
249,- 249,-
Innbundet
«Jeg elsket spillet på slutten av boka!» Paola, 11 år
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205500532
Sider 151
Sjanger Fantasy
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål

Om Nattspeilet

Når noen på den andre siden vil deg noe – fantasy for bokslukere

Håvard Tjora anbefaler:
«Fantasy med en alvorlig undertone. Mathias har kreft og kjemper mot onde krefter i en annen verden i et forsøk på å bli frisk. Mye spenning, og handling som er lett å følge, gjør dette til en pageturner. Passer fint for elever fra mellomtrinnet.»

En natt står plutselig en ukjent jente ved sengen til Mathias på sykehuset. «Jeg heter Tara,» hvisker hun, «og jeg trenger din hjelp. Bli med meg til Bifrost.» Tara forsvinner like brått som hun dukket opp, men hun etterlater seg et ark med en beskjed som forklarer hvordan Mathias skal finne henne igjen. Ferden leder ham til Bifrost, en vakker og underlig verden hvor et farlig mørke brer seg. Klarer Mathias og Tara å stoppe ondskapen før det er for sent?

Nattspeilet er en fortelling om mørke og håp. Om vennskap, mot og det å bli kastet ut i en fremmed verden. Drivende spennende fantasy fra 10 år.

Bakerst i boka finnes også et spill, Mysteriet i Stormskog. En spennende og mystisk historie hvor leseren selv er helten og må hjelpe noen av figurene fra Bifrost og Nattspeilet. Alt som trengs er en blyant, et viskelær og en terning.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn