Olsen og tolv tilfortellinger om levd liv

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Dette er en samling portretter fra vår nære fortid. «Olsen fra Norge» var forfatterens lugarkamerat da han var dekksgutt på hurtigruta. Vi møter Birgitte som fødte alle sine ni barn uten jordmorhjelp, Martines som rodde fiske til han var 77 år, spil…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Olsen og tolv til

  Dette er en samling portretter fra vår nære fortid. «Olsen fra Norge» var forfatterens lugarkamerat da han var dekksgutt på hurtigruta. Vi møter Birgitte som fødte alle sine ni barn uten jordmorhjelp, Martines som rodde fiske til han var 77 år, spillemannen på prærien og Johannes uteseiler. Med denne boken skildrer forfatteren et Norge som ikke lenger finnes, men deres skjebner er en arv vi tar med oss videre.


  "Varme, tankevekkende og rike portretter. [...] I sum er Olsen og tolv til blitt en svært lesverdig bok om individer vi faktisk føler at vi har blitt kjent med, samtidig som de blir representanter for et verdifundament som ikke lenger er synlig i Norge. " "Varme fortellinger om levde liv og ekte mennesker. [...] Det udiskutabelt store i fortellingene er forfatterens tilstedeværelse, atmosfæren mellom forfatter og samtaleobjekt, der må ha vært tillit og nærhet i samtalene, en nærhet også vi lesere får del i, usentimentalt, men deltakende." "Espolin Johnsons nyeste bok er deilig fri for kjendiser. På rundt 170 sider leverer han oss 13 komprimerte biografier - portretter av menneskersom har levd ærlige liv. [...] Espolin Johnson forteller tett, nært og respektfullt.

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2013
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202421618
  Sider
  174
  Sted
  Height
  212
  Width
  140
  Weight
  352

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.