Hjertets fryd

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Del av serien

Kort om boken

En gutt, eller ung mann, sitter alene på rommet sitt. Det er en lørdagskveld i august, og han har løyet for moren sin for å kunne være alene denne kvelden. På bordet foran seg har han samlet en rekke ting. Blant annet et busskort, en tyske grammatil…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Hjertets fryd

  En gutt, eller ung mann, sitter alene på rommet sitt. Det er en lørdagskveld i august, og han har løyet for moren sin for å kunne være alene denne kvelden. På bordet foran seg har han samlet en rekke ting. Blant annet et busskort, en tyske grammatill, en potteplante, en pakke kondomer, et fillete amerikanske flagg, en kinobillett, et barberblad og en boks med blå piller. Hver gjenstand representerer skritt på veien i hans første alvorlige kjærlighetshistorie, som nå er slutt. Og tingene skal vekk, alt skal vekk. Dette er betroelser fra en dødsforelsket gutt om kjærlighetens irrganger. Vi får med inn i hans betingelsesløse forelskelse i Ann-Katrin (som han også kaller Hjertets Fryd), hans sorg og kamp for å forstå og akseptere, når han finner ut at hun ikke er forelsket i ham. Hun liker ham og vil være venn med ham, men ikke mer.


  "En bok som vil varme det mest kyniske ungdomshjertet. Kanskje lurer den også fram noen tårer i øyenkroken (...)Leseren blir fanget, og boken er vanskelig å legge fra seg. Samtidig vil man ikke at den skal ta slutt. Boken vekker tankene, følelsene og setningen "Dette virket kjent" snurrer rundt i hodet. Med en første pris for beste kjærlighetsroman for ungdom på seg, er "Hjertets fryd" en bok alle ungdommer burde lese."

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2008
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202289263
  Serie
  Sider
  148
  Originaltittel
  Hjärtans fröjd
  Height
  205
  Width
  130
  Weight
  264
  Oversatt av
  Fretheim, Tor

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.