Anda i ødemarkabasert på en sann historie

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Ragnar Aalbu har en egen evne til å bruke ordspill og gjøre dem til sine. Anda i ødemarka minner om en bok som kom for endel år siden, men bare når det gjelder tittelen. Denne historien handler om en and som har tenkt seg ut i ødemarka på fisketur.…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Anda i ødemarka

  Ragnar Aalbu har en egen evne til å bruke ordspill og gjøre dem til sine. Anda i ødemarka minner om en bok som kom for endel år siden, men bare når det gjelder tittelen. Denne historien handler om en and som har tenkt seg ut i ødemarka på fisketur. Men på veien ut av byen løsner fiskekroken fra stanga, og en rekke forbipasserende involveres ufrivillig i turen. Dagen blir ikke helt som anda har tenkt. Vi møter blant annet veskehunden Hilton (som får smake på friheten), keramikeren Mary Potter og kjøteren Gunn, og dette er et slags regleeventyr av typen "vil du være med så heng på". Det er i hovedsak bildene som forteller historien, teksten består for det meste av av replikker. Boken passer for folk i alle aldre som liker bøker om ender som skal ut av byen for å fiske.


  "Ragnar Aalbu gjør ordspill om til sine egne på en humoristisk måte. (...) Dagen blir ikke helt som anda har tenkt. Kanskje er det ikke på landet at det er roligst likevel?"

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2012
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202389710
  Høyde
  273
  Bredde
  218
  Vekt
  445
  Illustrert av
  Aalbu, Ragnar

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.