Velkømmen te bordsgammelmat frå Brekken

Kort om boken

I Brekken ved Røros var det til langt utpå 1960-tallet vanlig å utnytte alle tilgjengelige ressurser i matstellet - fisken i sjøene, alt spiselig som vokste i naturen, alle deler av dyret. I denne boka følger vi arbeidet for og med maten fra hauste…
Fri frakt
300,-
Format/språk (2 forskjellige)
Format
Innbundet
Velkømmen te bords!
Innbundet
Bokmål
240,-
Forklaring av formater

    Om Velkømmen te bords

    I Brekken ved Røros var det til langt utpå 1960-tallet vanlig å utnytte alle tilgjengelige ressurser i matstellet - fisken i sjøene, alt spiselig som vokste i naturen, alle deler av dyret. I denne boka følger vi arbeidet for og med maten fra hausten av, gjennom vinter og vår til den lyse sommer. Bakerst i boka er samlet en rekke oppskrifter på kvardagskost og festmat, retter der mjølk, korn, bær, kjøtt eller fisk er hovedingrediensen. Oppskriftene som er tatt med, kan like gjerne benyttes i dag som for flere tiår siden.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2014
    Forlag
    Snøfugl
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788270834495
    Sider
    72
    Emne
    Kulturhistorie, Mat og drikke
    Redigert av
    Borgos, Randi Finborud, Frostvoll, Inger Marie

    Anbefalt

    Anbefalt