Velkømmen te bords - gammelmat frå Brekken
Innbundet
2014
Norsk, Bokmål
I Brekken ved Røros var det til langt utpå 1960-tallet vanlig å utnytte alle tilgjengelige ressurser i matstellet - fisken i sjøene, alt spiselig som vokste i naturen, alle deler av dyret. I denne boka følger vi arbeidet for og med maten fra hausten av, gjennom vinter og vår til den lyse sommer. Bakerst i boka er samlet en rekke oppskrifter på kvardagskost og festmat, retter der mjølk, korn, bær, kjøtt eller fisk er hovedingrediensen.
Oppskriftene som er tatt med, kan like gjerne benyttes i dag som for flere tiår siden.
Oppskriftene som er tatt med, kan like gjerne benyttes i dag som for flere tiår siden.
Ikke tilgjengelig for Klikk&Hent
På nettlager (bestillingsvare. Sendes normalt innen 2 uker)
- Bytt i alle våre butikker
- Klikk og hent