God mat - enkelt og greituten gluten og laktose

Forfatter

Kort om boken

En bok for deg som er allergiker, har en i familien eller som ofte får besøk av en. Boken passer også godt for instiusjoner og i skolekjøkkenet. Her får du 41 oppskriter i 6 kategorier med mat som er enkel å lage, ingrediensene er enkle å få tak i o…

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

    Om God mat - enkelt og greit

    En bok for deg som er allergiker, har en i familien eller som ofte får besøk av en. Boken passer også godt for instiusjoner og i skolekjøkkenet. Her får du 41 oppskriter i 6 kategorier med mat som er enkel å lage, ingrediensene er enkle å få tak i og maten smaker godt. En solid bruksbok som hører hjemme på kjøkkenet i den daglige matlagingen, med blanke fargerike sider, spiralrygg og en slitesterk perm i frostet plast. Du finner både hjemmelagde knekkebrød, gode brød, vafler, kaker og helgekos som feks tortillalefser og pizzabunner. Alle oppskrifter er godt utprøvde og du finner notatsider der du kan skrive inn egne oppskrifter både på hvert kapittel og bakerst i boka. Alle oppskriftene er båte gluten- og laktosefrie men oppskrifter helt uten melk, sukker, gjær og egg er merket.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Spiral
    Utgivelsesår
    2013
    Forlag
    Hellesunds forl.
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788299923200
    Sider
    115

    Anbefalt