Den andre søvnen

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

England, 1468. Den unge presten Christopher Fairfax er sendt til den avsidesliggende landsbyen Addicott St George for å holde begravelsen til landsbypresten, far Lacy. Området er fullt av gjenstander fra fortiden: mynter, glassfragmenter, menneskebe…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Den andre søvnen

  England, 1468. Den unge presten Christopher Fairfax er sendt til den avsidesliggende landsbyen Addicott St George for å holde begravelsen til landsbypresten, far Lacy. Området er fullt av gjenstander fra fortiden: mynter, glassfragmenter, menneskebein, som far Lacy har samlet. Kan hans besettelse av fortiden ha ledet til hans død? Fairfax er fast bestemt på å finne ut sannheten. I løpet av de neste seks dagene vil alt han tenkte, om seg selv og om verden omkring seg, bli satt på prøve. Den andre søvnen utforsker, uten å forkynne, den moderne sivilisasjonens fart mot sin egen undergang. Med sin fengslende fortellerevne og sine inngående karakterbeskrivelser skaper Harris med dystopisk skarphet en svært konseptuell, post-apokalyptisk thriller som maner til ettertanke.


  «En svært overraskende fremtidshistorisk thriller. Fabelaktig, virkelig.» «Når Robert Harris er på sitt beste - og det er han her - skriver han med en dyktighet og oppfinnsomhet som få andre forfattere kan matche.» «Harris er en mester i plotting (...) ikke annet enn en sidevender.» «Prosaen er ren, elegant (...) fantasien hans kjenner ingen grenser.» «En altoppslukende sidevender.» «Genuint underholdende.» «Elegant og pulserende.» «(...) en mester av den intelligente thriller.» «En genialt fantasifull thriller.» «Et ord: Fantastisk. To ord: Avhengighetsskapende lesning. Tre ord: Kjøp den straks. Fire ord: I kveld, om mulig.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2022
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202683696
  Sider
  314
  Originaltittel
  The second sleep
  Sted
  Emne
  Related products
  20190918145201817
  Height
  212
  Width
  137
  Vekt
  370
  Oversatt av
  Sørbotten, Lars-Erik

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.