Nesten sanne historier om Rune Lisbeth Broman

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk
Terningkast 5!
– Adresseavisen
«Kjell Aukrust-aktige historier vevd sammen til en fantasirik og realistisk roman.» – Adresseavisen

Kort om boken

Rune forsøker så godt han kan. Noe må han da kunne gjøre for å bli lagt merke til? Øya i havgapet er liten, men stor nok for en ung gutt, og fylt av de merkeligste karakterer: Det er Roy-Helge og Kim Lennart, det er Dass-Elvis og Bassenbuda-Bassen. …

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Nesten sanne historier om Rune Lisbeth B

  Rune forsøker så godt han kan. Noe må han da kunne gjøre for å bli lagt merke til? Øya i havgapet er liten, men stor nok for en ung gutt, og fylt av de merkeligste karakterer: Det er Roy-Helge og Kim Lennart, det er Dass-Elvis og Bassenbuda-Bassen. Kanskje Rune bør skaffe seg et kallenavn? Hvilken dåd må i så fall til? Eller er det fordi han ikke har et mellomnavn at han har så få venner? Ingen forsøk er for små. Ingen innfall skal være uprøvde. Å kaste seg ut fra øyas høyeste gran. Å legge hodet i Roy sin bursdagskake. Å stjele på butikken sammen med Glenn. Resultatet er både et halvt antropologisk studium av et merkelig folkeslag, og et portrett av en gutt hvis verden kanskje er begrenset av menneskene og ferga, men likevel er fylt av galskap og eventyr. For når et lite sted er alt du har, så kan det være mer enn nok.


  «En perle av en debut! (...) Berg har samme uforklarlige evne som Lars Saabye Christensen til å sende leseren inn i en sky av poetisk og potent nostalgi, kombinert med Erlend Loes evne til å snekre hver eneste setning på en finurlig og absurd måte.» «Han er enkelt og greit en historieforteller av rang. Og som sagt så er han ikke bare det - han er en underfundig humorist også. Et stort forfattertalent er født.» «Kjell Aukrust-aktige historier vevd sammen til en fantasirik og realistisk roman om oppvekst på øya Giske utenfor Ålesund.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2022
  Forlag
  Tiden
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788210057427
  Sider
  244
  Terningkast
  5
  Terningkast kilde
  Adresseavisen
  Høyde
  212
  Bredde
  139
  Vekt
  337

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.