Minneskogen

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Minneskogen er en leken, fantasifull og marerittaktig psykologisk thriller. Et uheldig trekk kan bety døden ... Elijah har bodd i Minneskogen så lenge han kan huske. Han bruker mesteparten av tiden sin her. Og det er slik han finner Elissa. Elissa h…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Minneskogen

  Minneskogen er en leken, fantasifull og marerittaktig psykologisk thriller. Et uheldig trekk kan bety døden ... Elijah har bodd i Minneskogen så lenge han kan huske. Han bruker mesteparten av tiden sin her. Og det er slik han finner Elissa. Elissa har akkurat kommet til Minneskogen. Hun har blitt kidnappet og befinner seg lenket fast i et rom under bakken. Hun innser at denne merkelige gutten er den eneste som kan redde henne.


  «Tematikken er fæl, stemningen er nifs...» «Dette er svært godt og originalt arbeid fra debutant Lloyd.» «Wow, for en bok! (...) dette må være årets beste bok så langt. Jeg leste den ut på et par dager, men burde ha brukt mer tid - for jeg vil jo fortsatt være der i historien. Selv nå når jeg er ferdig med boka, kjenner jeg at jeg har økt puls.» «Språket er godt og spenningen er på topp. Jeg satt med hjertet i halsen flere ganger i denne historien, og jeg ble lurt gang på gang.» «Om du bare skal lese en krimbok i år - så velg denne, er min anbefaling!» «Minneskogen er en ganske rå psykologisk thriller som garantert vil få det til å gå kaldt nedover ryggen på deg.» «Jeg satt klistret i godstolen så og si hele boken igjennom. Absolutt en thriller etter min smak.» «Hans & Grete» møter «Queen's gambit»! «Det er creepy fra første stund, idet vi blir med Elijah ut i Minneskogen, og ned i det forlatte huset. Her møter vi Elissa, som har blitt kidnappet fra en sjakkturnering.» «Påskens 'must' for alle som liker psykologiske thrillere.» «Mørk, original og med en uventet vri på slutten. Anbefales!» «Sam Lloyd holder deg i spenning helt til et voldsomt klimaks på de siste sidene av den psykologiske thrilleren Minneskogen.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2021
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202650674
  Sider
  348
  Originaltittel
  The Memory Wood
  Sjanger
  Sted
  Height
  212
  Width
  138
  Weight
  445
  Oversatt av
  Halmøy, Egil

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.