For evig

For evig
Pris
Pris
379,- 379,-
Innbundet
«En hjertevarm historie» Booklist
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202536770
Sider 287
Originaltittel Always
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
Pocket Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål

Om For evig

En ny roman fra bestselgerforfatteren Sarah Jio Kailey Crane har en god jobb som skribent og er forlovet med Ryan, en mann som tilsynelatende er perfekt på alle vis. Idet hun skal forlate restauranten etter en romantisk middag med Ryan, får hun øye på en hjemløs mann på fortauet. Hun går bort til ham for å gi ham posen med restene etter middagen, og får sitt livs overraskelse når hun møter blikket hans: Det er hennes store kjærlighet, han som en dag bare forsvant ut av livet hennes uten å etterlate seg et eneste spor. Stakkaren på gata er en blek kopi av hennes tidligere kjæreste, og det er ingen tvil om at noe har skjedd med ham mentalt. I løpet av de neste ukene hjelper hun ham til å forsøke å komme til hektene igjen, noe hun holder hemmelig for Ryan. Etter hvert som tiden går, innser hun at hun er nødt til å bestemme seg hvor hva - og hvem - hun vil ha.

«Jios nyeste roman utforsker skjæringspunktet mellom fortid og nåtid, og den komplekse kjærligheten (...). Fansen vil også denne gangen gjenkjenne hennes evne til å beskrive dype følelser.» Publishers Weekly «Perfekt å lese foran peisen.» PopSugar «Kraftfull, hjerteskjærende og vakker.» Open Book Society «For evig er ikke bare en kjærlighetsroman. Her er det flere lag med fortellinger som alle kan relatere til. Valg, offer, handling, reaksjoner - alt leder til ekte kjærlighet.» Fort Worth Star-Telegram «En hjertevarm historie om personlig vekst og nostalgiens kraft (...) De som liker bøkene til Elin Hilderbrand og Emily Giffin, vil sette pris på denne ekte og lidenskapelige romanen.» Booklist «En velfortalt, overbevisende, spennende og vakker kjærlighetsroman.» Cathrine Krøger, Dagbladet «Sarah Jios roman er en fantastisk leseopplevelse som skildrer den tapte kjærligheten på en rørende og vakker måte (...). Hovedpersonen er lett for leserne å identifisere seg med, og Jios fortelling blander historier fra fortid og nåtid på en overbevisende måte. Anbefales på det sterkeste.» RT Book Reviews

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Mariann Olsen
31. mai 2019

Fin historie

Denne boken er godt skrevet! Jio har skrevet en bok der hun har fått med seg alle effektene. Den er spennende, pirrende og overaskende, samtidig som den er romantisk og fin. Jeg opplevde boken som litt treig i starten, men når en kom inn i boken så var det umulig å legge den fra seg. Flott leseopplevelse.


Ord som beskriver produktet:

God


Rapporter om upassende innhold

Anbefalt


Tips en venn