Operasjon Helena

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Da en tyster blir drept av torpedoer, går en prestigefylt heroinoperasjon for SO, Oslopolitiets avdeling for Spesielle Operasjoner, i vasken. Den nyansatte politispaneren Axel Th. Munthe og partneren Tobben står på bar bakke. Like etter blir femten …

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Operasjon Helena

  Da en tyster blir drept av torpedoer, går en prestigefylt heroinoperasjon for SO, Oslopolitiets avdeling for Spesielle Operasjoner, i vasken. Den nyansatte politispaneren Axel Th. Munthe og partneren Tobben står på bar bakke. Like etter blir femten år gamle Caroline Fredrikke Walters, datteren til en nyrik investor, brutalt kidnappet og voldtatt. I stedet for å nøste opp tråden i heroinsaken, settes alle ressurser inn på å finne jenta før det er for sent. Saken fører Axel inn i de mørkeste sidene av det norske samfunnet, hvor internasjonal kriminalitet brer ut sine tentakler. Det blir en hard læretid i menneskelig råttenskap, men lyspunktet er Noor, en kvinne Axel føler kan være den rette for ham.


  "Handlingen i «Operasjon Helena» og politiarbeidet som utføres er av det mest realistiske slaget i norsk krimlitteratur på lenge. Så føles det kjærkomment med en hovedperson som ikke sliter med rusproblemer og som liker å spille på lag med sine kolleger i politiet." "En vellykket debut!" "Operasjon Helena er fantastisk. Så velskrevet og spennende at jeg nesten ikke får puste!! " "Sigbjørn Mostue og Johnny Brenna imponerer med solid plot og stor detaljrikdom i sin første krim.(...)Tett og realistisk om spaning i Oslos underverden." "Narkotika, organisert kriminalitet, lemlestelse, honningfeller og et iskaldt virkelighetsbilde av oslopolitiets hverdager danner utgangspunkt for en action-drevet og ganske kynisk fortelling." "Sigbjørn Mostue og Jonny Brenna har slått seg sammen og skrevet en forrykende thriller fra hovedstadens kriminelle miljø." "Hva skjer når en ungdomsforfatter og en spaner slår seg sammen? Svar: en forrykende triller av internasjonalt format. Her er action og spenning fra første til siste side! (...) En nådeløs og spennende bok fra Oslos underverden! (...) Avslutningen er forrykende, overraskende og meget spennende... Jeg jubler, og håper og tror vi har fått nye stjerner i norsk krim!"

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2012
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202365615
  Sider
  303
  Sted
  Høyde
  210
  Bredde
  140
  Vekt
  374
  Nummer
  1

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.