Enesteroman

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Eneste er en roman om kjærlighet - den første, store kjærligheten i livet til en ung kvinne, det skrivende jeget som henvender seg til et du hun både nærmer seg på nytt og i samme bevegelse fjerner seg fra. Denne fortellingen begynner i ettertid, i …

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Eneste

  Eneste er en roman om kjærlighet - den første, store kjærligheten i livet til en ung kvinne, det skrivende jeget som henvender seg til et du hun både nærmer seg på nytt og i samme bevegelse fjerner seg fra. Denne fortellingen begynner i ettertid, i det forholdet er over. Hvem var de to, sammen og hver for seg, og hvem er hun nå, uten ham? I et utprøvende og intenst språk undersøkes bruddets og løsrivelsens nødvendighet, en løsrivelse som uopphørlig fortsetter etter den faktiske atskillelsen, etter den vonde slutten, etter at alt er over. En intens, vakker og klok debutroman.


  «Språksterk roman som utforsker et forhold som er over når historien starter.» «God skildring av stor kjærleik [...] ein debutant å leggje merke til.» «Fin og var debutroman om å forlate den første kjærligheten.» «Boken finner ro til å betrakte tanker som kverner, men temperaturen stiger når det som tenkes uttrykkes i klartekst [...]» «Det handler både om å bli forelsket - og drives fra hverandre - i Silje Aanes Fagerlunds fine debutroman «Eneste». [...] Men selv om romanen er stillferdig, er det likevel en fin og egen nerve i framstillingen. Det er som om debutanten Silje Aanes Fagerlund nærmest utforsker hvor langt hun greier å ta det ned, uten å miste den nødvendige intensiteten. [...] Dette er et flott stykke prosa. [...] Silje Aanes Fargerlund skriver vakkert og udramatisert om kjærligheten som dør.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202542597
  Sider
  187
  Høyde
  185
  Bredde
  115
  Vekt
  124

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.