Norges beste sykkelturer

Opplev Norge med føttene på pedalene!

Del av serien

Kort om boken

Endelig en bok som tar for seg de beste sykkelturene i Norge. Disse 45 turene tar deg fra fjell til fjord, over vidder og langs kysten. Både korte og lange turer, for syklister i alle aldre. Boken inneholder 45 turer som bringer deg fra fjell til f…
Fri frakt
429,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater

  Om Norges beste sykkelturer

  Endelig en bok som tar for seg de beste sykkelturene i Norge. Disse 45 turene tar deg fra fjell til fjord, over vidder og langs kysten. Både korte og lange turer, for syklister i alle aldre.

  Boken inneholder 45 turer som bringer deg fra fjell til fjord, gjennom setertrakter og over vidder, langs nydelig kystlandskap og med mulighet for en rekke herlige øyhopp. Dette er en bok for barnefamilier, og for unge og eldre som ønsker se landskapet med hendene på styret og føttene på pedalene. Man kan gjerne også kombinere syklingen med toppturer, kajakkpadling og båtturer etc.

  Dette er rett og slett det beste Norge har å by sykkelturisten på. Boken inneholder dagsturer, helgeutflukter og ukesturer. Flere turer kan settes sammen til lengre etapper. Kart og bilder viser deg hvor og hvordan.

  Kast deg på sykkelen og erobre Norge et tråkk om gangen!

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2015
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205452688
  Sider
  267
  Sted
  Emne
  Sykkelturer

  Anbefalt

  Anbefalt