Østers!

Østers!

fra råvare til servering

den norske østersdyrkingens historie

Pris
399,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Medforfatter Hald, Fredrik; Ronold, Arne
Forlag Vigmostad & Bjørke
Språk Bokmål
ISBN 9788241914546
Sider 213
Sted Norden
Emne Fiskeoppdrett; Kulturhistorie; Østers
Illustrert av Mortensen, Stein
Fotografier av Klakegg, Øystein
Bidrag av Ronold, Arne; Hald, Fredrik
Se flere detaljer  

Om Østers!

Østers er en råvare med flere bruksområder. Fredrik Hald deler sin matkunnskap og presenterer en rekke østersoppskrifter, som dekker hele spekteret, fra naturell - på bålet eller med en dråpe sitron - til råstoff i velsmakende sjømatretter. Arne Ronold lærer oss den fine balansen mellom østersens smaksprofil og utvalgte østersviner. Boken blir en rikt illustrert kultur- og naturhistorie, med vekt på Norge og Nord-Europa. Gjennom tekst og illustrasjoner blir dette en riktig appetittvekker om den fantastiske skapningen som østers er.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Tips en venn