Det flyvende sirkus

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

En ny roman fra forfatteren av bestselgeren Å slentre plystrende forbi kirkegården Tre personer med vidt forskjellig bakgrunn møtes i denne romanen: Henry «Schuler» Jefferson, sønn av tyske immigranter, Cora Rose Haviland, en ung kvinne fra en privi…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Det flyvende sirkus

  En ny roman fra forfatteren av bestselgeren Å slentre plystrende forbi kirkegården Tre personer med vidt forskjellig bakgrunn møtes i denne romanen: Henry «Schuler» Jefferson, sønn av tyske immigranter, Cora Rose Haviland, en ung kvinne fra en privilegert familie som har mistet formuen og Charles «Gil» Gilchrist, en veteranpilot fra første verdenskrig. Tilfeldigheter fører dem sammen, og hver og én av dem bærer på en hemmelighet som kan ødelegge vennskapet. Og deres eventyrlige reise har en pris - som én av dem må betale. De tre danner en familie helt utenom det vanlige, med medlemmer som er like eventyrlige som de er sårbare, og like fascinerende som de er mangelfulle. Men uansett hvilket eventyr de befinner seg i, er de garantert en familie du ikke kommer til å glemme.


  «En fascinerende historie om kjærlighet og tap (...) karakterene vil kapre hjertet ditt.» «Crandall har skrevet en svært sjarmerende og tankevekkende bok som man ikke glemmer så lett.» «Historisk roman som appellerer både til de som liker romantisk litteratur og spenning.» «En fortelling som tar deg bort fra hverdagen og tilbake til en forgangen tid og som gir deg et deilig avbrekk.» «En interessant og gripende historie som minner oss på utfordringene - og belønningen - ved å danne nye felleskap. » «Underholdende og overraskende (...)» «En sjarmerende roadmovie.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202545215
  Sider
  414
  Originaltittel
  The flying circus
  Sted
  Høyde
  205
  Bredde
  131
  Vekt
  416
  Oversatt av
  Carlsen, Monica

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.