Stingroman

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Korleis halde ut det som ikkje er til å halde ut? 16 år gamle Emma vaknar på sjukehus med eit skotsår i magen. Kva som har hendt, hugsar ho ikkje heilt, men dei seier at det er faren som har skote ho. Som einaste overlevande etter ein familietra…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Sting

  Korleis halde ut det som ikkje er til å halde ut? 16 år gamle Emma vaknar på sjukehus med eit skotsår i magen. Kva som har hendt, hugsar ho ikkje heilt, men dei seier at det er faren som har skote ho. Som einaste overlevande etter ein familietragedie må Emma flytte til mormora si langt ute på landet. Der bur også Hannes, naboguten som har fotografering som hobby og gjerne vil bli venn med Emma. Psykologen Beate seier at Emma ikkje kan kome seg vidare før ho hugsar kva som har skjedd. Men Emma kan ikkje hugse, vil ikkje hugse. «Sting» er ein sterk roman om minne, om vald og om korleis ein på nytt kan finne lys i alt det som er mørkt.


  Sting er en sterk fortelling om datteren som lever videre. (.) Hun viser stor sans for talende detaljer, slik som stingene over såret i magen (.) Sting er en kort, sterk og virkningsfull ungdomsroman om en familietragedie og de virkningene den får i jeg- fortelleren. En konsentrert, troverdig og poetisk utforskning av et alvorlig traume.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2022
  Forlag
  Samlaget
  Språk
  Nynorsk
  ISBN
  9788234007453
  Sider
  124
  Høyde
  210
  Bredde
  135
  Vekt
  240

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.