Ølbrygging fra hånd til munn

Ølbrygging fra hånd til munn
Pris
Pris
399,- 399,-
Innbundet
Format Innbundet
Utgivelsesår 2013
Forlag Kagge
Språk Bokmål
ISBN 9788248913276
Sider 205
Emne Ølbrygging
Se flere detaljer  

Om Ølbrygging fra hånd til munn

Dette er boka for alle som har et lidenskapelig forhold til øl. Enten du drømmer om å brygge det perfekte ølet eller ønsker å bli en bedre ølkjenner, gir denne boka deg inspirasjon og kunnskap.

Her presenteres alle hovedtypene av øl, med smak og særtrekk. Deretter forklares hjemmebryggingens kunst trinn for trinn: hvilket utstyr du trenger, ingrediensene og selve bryggeprosessen. Forfatter Thomas Horne og fotograf Colin Eick har reist på kryss og tvers i Norge og samlet oppskrifter, tips og råd fra landets mest kjente bryggere. Her får vi vite noen av hemmelighetene til blant andre Nøgne Ø, Ægir, Lervig og Kinn. Forfatterne har også tatt turen innom Crow Bar og Maaemo i Oslo, som utforsker og serverer nye øltyper, og en håndfull hjemmebryggere. Boka inneholder 72 oppskrifter på hjemmebrygget øl.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Turid Flaatten
24. januar 2016

Inspirerende og lærerik !

Dette var en fantastisk bok når ny hobby var på trappene. Både grunnleggende informasjon, bakgrunnshistorie og gode råd. Vi starter trygt med ny hobby med denne boken i hus. Og den er godt lesestoff om kun interesse for øl er der også.Rapporter om upassende innhold

Anbefalt


Tips en venn