Dødspakten

Dødspakten
Pris
Pris
379,- 379,-
Innbundet
Format Innbundet
Utgivelsesår 2014
Forlag Aschehoug
Språk Bokmål
ISBN 9788203358456
Sider 414
Sjanger Thriller

Andre formater / språk

Pocket Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
Pocket Bokmål
Compact Disc Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål

Om Dødspakten

En norsk soldat i Afghanistan ser noe han ikke burde ha sett. Dødspakten er en intens thriller fra Tom Kristensen.

Det er vinteren 2009. Jahn Christoffersen - nyutdannet soldat i Telemark bataljon - skal sammen med førtiseks andre norske soldater eskortere en lastebilkolonne med nødhjelpsforsyninger gjennom et av de farligste områdene nord i Afghanistan. De blir overrasket av et voldsomt angrep, lasten blir stjålet, og to norske soldater dør. En av dem er Jahns beste kamerat. Jahn får en psykisk knekk, og han drar hjem til Norge.

Rykter begynner å spre seg blant soldatene i Camp Meymaneh i Afghanistan, og de når etter hvert Jahn. Hva var det egentlig lastebile ne fraktet, hvem angrep, og hvorfor ble lasten stjålet? Hva var det de norske soldatene ofret sitt liv for?

Jahn besøker kameratens grav og legger ned tomhylser fra skudd han skjøt på fienden. Der og da bestemmer han seg - han inngår dødspakten.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Øystein Johansen
29. mars 2016

dødspakten

Dette er min fjerde bok av Tom Kristensen. Som vanlig er det gjort god research, som Gjør boken troverdig og ikke minst spennende. Man lever seg inn I hovedpersoneNS hverdag,og utfordringer. Absolutt en høydare.Rapporter om upassende innhold

Kristensen, Tom

Kristensen, Tom
Tom Kristensen (f. 1955) debuterte i 2001 med finansthrilleren "Enkule", som ble en solid salgs- og kritikersuksess. I 2002 kom "Hvitvasking", "Freshwater" utkom i 2003, og "Profitøren" - en spenningsroman om krigsprofitering - ble utgitt i 2005. Kristensen fikkRivertonprisen i 2006 for "Dødsriket", en roman om internasjonalterrorisme. (Foto: Aschehoug)
Les mer om forfatteren

Anbefalt


Tips en venn