WhiskeyvandringerIrland, Wales, England

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Whisk(e)y og andre opplevelser i Irland, England og Wales Denne boken gir en glimrende innføring i whisk(e)yproduksjon og whisk (e)yhistorie i Irland, England og Wales. Forfatterne har besøkt og skrevet om alle gamle og nye destillerier som produ…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Whiskeyvandringer

    Whisk(e)y og andre opplevelser i Irland, England og Wales Denne boken gir en glimrende innføring i whisk(e)yproduksjon og whisk (e)yhistorie i Irland, England og Wales. Forfatterne har besøkt og skrevet om alle gamle og nye destillerier som produserer whisk(e) y. Alle kjente destilleriplaner er også omtalt. Etter å ha vært svært store på whiskey til et stykke inn på 1900-tallet ble Irlands produksjon klart forbigått av Skottland. For noen få år siden var det kun to irske destillerier som var i produksjon. Nå er irsk whiskey igjen på fremmarsj. Det planlegges destillerier over hele øya. Den samme tendensen ser man i England. For 10 år siden var det ingen whisk(e)ydestillerier. Nå har 8 startet produksjon. I Wales er det også 2 whiskydestillerier. Som en hjelp til de som ønsker å besøke destilleriene er det kart og en omfattende beskrivelse av alle områder der det er destillerier. Det er tips på hva man kan oppleve av andre ting samt noen forslag til puber som serverer whisk(e)y, hoteller osv.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2014
    Forlag
    Kolofon forl.
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788230011898
    Sider
    297
    Emne
    Height
    245
    Width
    178
    Weight
    876

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.