Til Berlin for å sprenge grenser

Til Berlin for å sprenge grenser

Pris
270,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

30%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2012
Forlag Alpha forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788293082712
Sider 140
Sted Berlin
Se flere detaljer  

Om Til Berlin for å sprenge grenser

Tove Seljeskog (1965) er fra Stavanger. Hun er allmennlege og forfatter og er bosatt i Levanger. For tiden arbeider hun med forbyggende helse blant barn og unge. Gjennom arbeidet møter hun mennesker med ulike utfordringer i hverdagen. Mange synes det er vanskelig å være åpne, om plager som ikke synes. Det er ikke alt man snakker høyt om! Torunn, Anne Katrine og Ylva er venninner. De bor i Stavanger og går siste året på videregående. Torunn har diabetes, men synes det er flaut å måle blodsukker og sette insulin, mens andre ser på. Anne Katrine har Ulcerøs kolitt og har fått utlagt tarm, men ennå er det bare familien som vet om det. Ylva føler seg ofte usikker og engstelig og er livredd for å ta heis og reise med fly. I stedet for å bli med på klassetur til Dublin, reiser de en uke til Berlin, for å utfordre egne grenser!


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn