Fasetter av sorg

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Fasetter av sorg - en bok om sorg og om det å reise seg Boka er en sjangerblanding mellom lyrikk og prosa, og består av dikt og refleksjoner rundt temaet sorg. Den er illustrert av Ida Kristin Vollums vakre bilder. Boka ble utløst av forfatterens be…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Fasetter av sorg

  Fasetter av sorg - en bok om sorg og om det å reise seg Boka er en sjangerblanding mellom lyrikk og prosa, og består av dikt og refleksjoner rundt temaet sorg. Den er illustrert av Ida Kristin Vollums vakre bilder. Boka ble utløst av forfatterens behov for å bearbeide sorgen over broren som sommeren 2017 tok livet sitt, ordene hjalp henne til å finne mening midt i det meningsløse. Hun skriver også om sorgen forårsaket av egen depresjon og utmattelse. Hun deler erfaringer knyttet til behovet for å bli sett og møtt når man er i sorg, eller sliter på andre måter. Til slutt er fokuset på livet, det å reise seg, bære sorgen, men samtidig finne tilbake til gleden i de små og store øyeblikkene som livet består av.


  «Jeg har fått følge Tove sin skriveprosess nært og er dypt berørt. Med ydmykhet, ærlighet og raushet deler hun sine opplevelser av smerte, håp og livsrom. Hun pendler mellom mørke og lys. Mellom tanker, følelser og sanseopplevelser. Mellom gripende dikt og undrende refleksjoner. «Fasetter av sorg» er fylt med livskraft på tross av smertefulle livserfaringer. En vakker bok til trøst og innsikt.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2018
  Forlag
  Livsrom
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788269141801
  Sider
  214
  Emne
  Høyde
  205
  Bredde
  205
  Vekt
  610
  Illustrert av
  Vollum, Ida Kristin

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.