Brudekistenkriminalroman

Del 10 av serien

Kort om boken

Unni Lindell beveger seg i katakombene på Gaustad sykehus. De slottsaktige bygningene ble tømt, men én flyttet aldri ut. Brudekisten er Unni Lindells tiende roman om politietterforskeren Cato Isaksen. Tolv år gamle Maike Hagg, datteren til en psyki…
Fri frakt
399,-
Format/språk (6 forskjellige)
Format
Compact Disc
Brudekisten
Compact Disc
Bokmål
199,-
E-Bok
Brudekisten
E-Bok
Bokmål
159,-
Pocket
Brudekisten
Pocket
Bokmål
169,-
Brudekisten
Pocket
Bokmål
179,-
Nedlastbar lydbok
Brudekisten
Nedlastbar lydbok
Bokmål
149,-
Forklaring av formater

  Om Brudekisten

  Unni Lindell beveger seg i katakombene på Gaustad sykehus. De slottsaktige bygningene ble tømt, men én flyttet aldri ut. Brudekisten er Unni Lindells tiende roman om politietterforskeren Cato Isaksen.

  Tolv år gamle Maike Hagg, datteren til en psykiatrisk pasient, døde i kjelleren på Gaustad sykehus i Oslo i 1988. Politiet konkluderte med at det var en ulykke, at jenta falt fra en gardintrapp og slo hodet i steingulvet. Emmy Hammer og Aud Johnsen møtes tjuefem år senere for å snakke om det som egentlig skjedde den gangen. Foreldelsesfristen nærmer seg. Møtet blir farlig, for en av kvinnene vet for mye; angst og hat trigger en kaldblodig morder frem fra skyggene. Halloweenkvelden blir Aud Johnsen drept, og Cato Isaksen og Marian Dahle får saken. Miljøet på det Gaustad sykehus trer sakte frem - noe hviler i skyggen av noe annet.

  «Velkomponert og spennende krim som vil appellere til mange lesere.»
  Torbjørn Ekelund, Dagbladet

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  Lindell, Unni

  Unni  Lindell

  Unni Lindell er en av Norges mestselgende forfattere. Lindell erprisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene henneser oversatt til en rekke språk. (Foto: Jørn Grønlund)

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2014
  Forlag
  Aschehoug
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788203357732
  Sider
  407
  Sted
  Nummer
  10

  Anbefalt

  Anbefalt