Rieslingvinen, maten, opplevelsene

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Denne boken omtaler i hovedsak viner fra områdene Mosel, Rheingau, Rheinhessen, Pfalz og Nahe. Hvert område har en innledende tekst, ved Merete Bø, som karakteriserer vinen fra området. Matoppskrifter har vi også, disse er fra Walter Kieliger, og p…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Riesling

    Denne boken omtaler i hovedsak viner fra områdene Mosel, Rheingau, Rheinhessen, Pfalz og Nahe. Hvert område har en innledende tekst, ved Merete Bø, som karakteriserer vinen fra området. Matoppskrifter har vi også, disse er fra Walter Kieliger, og preger menyen på Frognerseteren. Oppskriftene følges av vintips fra Walter, disse bestemmer plasseringen av den enkelte oppskrift etter hvilken vin som anbefales som følge til maten. I tillegg har vinspesialist Merete Bø smakt på all maten underveis i bokprosessen og kommet med sine anbefalinger til rettene. Dette understreker at det finnes ingen fasit i kombinasjonen mat - vin. Les vinanbefalingene med åpent sinn, men la din egen gane få være med og bestemme!

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2018
    Forlag
    Dinamo forlag
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788280713261
    Sider
    242
    Omtalt person
    Sted
    Emne
    Høyde
    262
    Bredde
    220
    Vekt
    966
    Fotografier av
    Eriksen, Sune F.

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.