Barnehodetelefon Foldable Mummipappa

Merke Mummi
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk
Med motiv av barnas favoritter fra Mummidalen!

Kort om produktet

Den koselige Mummi-familien er gjennomført snill og entusiastisk, morsom, kjærlig og eventyrlystne. I en begrenset periode kan vi tilby en spesiell Mummi-utgave av våre populære BuddyPhones Explore sammenleggbare, med fargerike figurer som Mummitrol…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Barnehodetelefon Foldable Mummipappa

  Den koselige Mummi-familien er gjennomført snill og entusiastisk, morsom, kjærlig og eventyrlystne. I en begrenset periode kan vi tilby en spesiell Mummi-utgave av våre populære BuddyPhones Explore sammenleggbare, med fargerike figurer som Mummitrollet, Mummimamma, Mummipappa, Lille My, Snusmumrikken og Stinky.

  BuddyPhones Mummi er en trygg og god løsning for barn, preget med munter og koselig Mummi-dekor som viser eventyrfamilien og vennene i Mummidalen. Hodetelefonene har en innebygd funksjon som begr enser lydnivået og sørger for at det ikke overstiger 85 desibel, som er det nivået som er anbefalt for barn av Verdens helseorganisasjon (WHO). Hodetelefonene er svært holdbare og fleksible og kan fullt ut tilpasses til ulike størrelser. Denne utgaven er sammenleggbar for enkel pakking og kommer med Mummi-reiseveske inkludert. BuddyPhones gir deg det beste fra begge verdene ved å kombinere sikker lytting med god kvalitet med forfriskende Mummi-design. Denne spesielle, begrensede utgaven vil garantert glede barn, foreldre o g Mummi-fans over hele verden.

  Denne begrensede utgaven kommer med et avtagbart BuddyCable-system som gjør at opptil fire lydkabler kan kobles til samme enhet, noe som gjør den perfekt for å dele med dine beste venner. Med innebygd mikrofon er de ideelle til å ringe venner med, og de er perfekte til små skoleelever når skolearbeidet skal gjøres. Med innebygd mikrofon er de ideelle å bruke med interaktive lærings-apper, og de er perfekte til små skoleelever når de skal gjøre skolearbeid.

  • For sikker lytting for barn
  • Holdbart og slitesterkt ABS/PP-materiale
  • Anti-allergi øreputer
  • Mikrofon med svarknapp
  • BuddyCable for deling
  • Bærbar med reiseveske inkludert for sammenleggbare hodetelefoner

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Produktserie
  Explore
  Varemerkenavn
  Mummi
  Materiale
  Plast
  Alder Fra
  3
  Alder til
  99
  Segment
  Barn
  Assortert
  Nei
  EAN
  762640976205

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.