BeatBox LEGO Alien DJ

Kort om produktet

Gjør skjermtid til kreativ tid

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om BeatBox LEGO Alien DJ

  Med LEGO® VIDIYO™ Alien DJ BeatBox (43104) settet kan barn regissere, produsere og spille i sine egne musikkvideoer. Bruk appen for å få romvesen-DJ-en til å bevege seg i en heftig musikkvideo med utenomjordiske vibber, før du deler den på nettet. Test ut forskjellige effekter, inkludert glødepinner som etterlater seg «lysspor» når noen vifter med dem. Klar for turné? Kult! Det er bare å slå sammen BeatBox settet og ta det med deg.

  • Med LEGO® VIDIYO™ Alien DJ BeatBox (43104) kan du inspirere barn til å regissere og spille i musikkvideoer de lager selv. Inkluderer en romvesen-DJ-minifigur, LP-plate, 14 tilfeldige BeatBits og to spesielle BeatBits. 
  • Last ned gratisappen LEGO® VIDIYO™ for å skanne minifiguren og BeatBits spesialeffektene. Barn vil synes det er kjempemorsomt å se hvordan figuren deres vekkes til live i musikkvideoen. 
  • Skann BeatBits i appen for å låse opp spesialeffekter som glødepinne-effekten som etterlater seg et «lysspor» når figurene danser. 
  • En gøyal musikkopplevelse for jenter og gutter fra sju år og oppover, som fortjener en belønning. Settet er også perfekt som høytidsgave til barn som elsker musikkleker, dans og show. 
  • BeatBox er 8 cm høy, 7 cm lang og 9 cm bred. 
  • Barn kan slå sammen BeatBox og ta den med på turné. BeatBox rommer en skannbar klossebygd scene, 16 BeatBits og romvesen-DJ-ens LP-plate. 
  • LEGO® VIDIYO™ appen kan brukes på utvalgte iOS- og Android-enheter. Sjekk kompatibilitet på www.LEGO.com/devicecheck. Barn må be foreldrene sine om lov før de logger seg på Internett. 
  • LEGO® VIDIYO™ settene byr på en ny sosial lekeopplevelse, hvor jenter og gutter kan spille rollen som regissør, produsent og stjerne, og regissere og dele egne musikkvideoer. 
  • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen – slik har det vært helt siden 1958. 
  • LEGO® komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Farge
  Flerfarget
  Produsentland
  CN
  Tagline
  VIDIYO
  Weight
  175
  Produktserie
  VIDIYO
  Varemerkenavn
  LEGO
  Alder Fra
  7
  Alder til
  99
  Antall deler
  73
  EAN
  5702016911879

  Anbefalt