Escape from the Grand Hotel

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om produktet

;Grand Hotel eies av den rike, men mystiske Blossom-familien, dette en gang så\; praktfulle hotellet risikerte å\; bli stengt for godt inntil Blossoms sø\;nn Kurt og hans vakre kone Lauren plutselig kom tilbake. De ø\;nsker &ar…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Escape from the Grand Hotel

  ;

  Grand Hotel eies av den rike, men mystiske Blossom-familien, dette en gang så\; praktfulle hotellet risikerte å\; bli stengt for godt inntil Blossoms sø\;nn Kurt og hans vakre kone Lauren plutselig kom tilbake. De ø\;nsker å\; gjenopprette hotellet til sin fordums prakt, men ingenting er helt som det ser ut til! Nå\;r deres glamorø\;se, rike og innflytelsesrike gjester ankommer den store gjenå\;pningen, er de klare for en minneverdig natt &ndash\; de har liten mistanke om at det vil væ\;re av feil grunner!

  Inviter gjestene dine, lag scenen din og gjø\;r deg klar til å\; arrangere en kveld med moro og intriger! \;I lø\;pet av kvelden må\; de reise gjennom hotellet og lø\;se serier av mystiske gå\;ter som slipper dem fra hvert rom. Det ultimate oppdraget? Å\; avslø\;re The Grand Hotels mø\;rke og skjulte hemmelighet.

  • Alder: 12+
  • Spilletid: \;Ca. 90 minuter
  • Spillere: 2+

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Produsentland
  CN
  Vekt
  740
  EAN
  5056297201021

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.