Labyrintdetektiven Antonog mysteriet om det magiske himmelslottet

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om produktet

Labyrintdetektiven Anton har fått en mystisk sak! Anton og Carmen har reist til Kanalbyen for å delta på karnevalet og se det berømte Labyrintegget. Men de skjønner raskt at noe ikke er som det skal. Den hemmelige organisasjonen Labyrintsabot…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Labyrintdetektiven Anton

  Labyrintdetektiven Anton har fått en mystisk sak! Anton og Carmen har reist til Kanalbyen for å delta på karnevalet og se det berømte Labyrintegget. Men de skjønner raskt at noe ikke er som det skal. Den hemmelige organisasjonen Labyrintsabotørene planlegger å stjele det legendariske egget og forvandle Kanalbyen til et kaos av uløselige labyrinter. Ta følge med Anton og Carmen gjennom alle labyrintene - dere kommer til å gå, ta gondol, kjøre bil og fly luftballong. Underveis skal dere finne skjulte gjenstander og løse mysterier for å redde Kanalbyen og Kjempetreets innbyggere fra Labyrintsabotørenes onde plan. Hjelp Anton og Carmen med å finne frem til Himmelslottet før det er for sent! Myldrebøkene om labyrintdetektiven Anton er utgitt i over 30 land og er elsket av foreldre og barn over hele verden. De detaljerte illustrasjonene og varierte oppgavene utgjør en barnebok så oppslukende at selv iPad-en får ligge i fred! En perfekt gavebok som kan underholde i timevis.


  Labyrintdetektiven Anton er vakkert illustrert med detaljerte, magiske labyrinter som fører oss gjennom en fantastisk verden. Det høykvalitative detaljnivået i illustrasjonene og letingen etter gjemte gjenstander, underholder årvåkne lesere i timevis.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2021
  Forlag
  Memo
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788293493587
  Sider
  32
  Originaltittel
  Pierre the maze detective
  Height
  356
  Width
  267
  Vekt
  745
  Illustrert av
  Kamigaki, Hiro
  Oversatt av
  Lexow, Marie

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.