Mesternes mester

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om produktet

Et morsomt familiespill basert på TV-suksessen Mesternes Mester fra NRK! Her blir du satt på prøve både psykisk og fysisk, akkurat som på TV. Deltagerne møtes i 6 ulike konkurransegrener, og noen gang…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Mesternes mester

  Et morsomt familiespill basert på TV-suksessen Mesternes Mester fra NRK! Her blir du satt på prøve både psykisk og fysisk, akkurat som på TV.

  Deltagerne møtes i 6 ulike konkurransegrener, og noen ganger konkurrerer alle mot alle, andre ganger velger den som blir utfordret motstanderen man ønsker å møte. Hvem blir vinneren av Mesternes Mester familien eller vennegjengen? Hvem har det som skal til, både fysisk og psykisk, samt taktikken som trengs, for å vinne?

  Både vilje, hurtighet og konsentrasjon blir utfordret gjennom spillet i seks forskjellige konkurransegrener. Alle har lik sjanse til å vinne, for oppgavene er lagt opp slik at alder og fysikk skal ha veldig lite å si. De forskjellige oppdragene blir bare morsommere for hver gang dere spiller, så dette er et spill man kan spille igjen og igjen! For eksempel, jo bedre dere blir på oppgavene, jo mer avgjørende blir kanskje hurtigheten du utfører de med. Når dere har kommet dere rundt spillebrettet gjenstår den spennende duellen mellom de to spillerne som har flest poeng. Husk at den som intet våger intet vinner, og det er absolutt sant i denne spillfavoritten!

  Inneholder spillebrett, kortstokker med oppdrag, spillebrikker, terning, duellpinne, tau, protokollblokk og spilleregler.

  • Antall spillere: 3-6
  • Spilletid: Fra 30 minutter
  • Alder: 10 år+

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Spilletid
  30 min
  Tagline
  familiespill
  Weight
  4100
  Varemerkenavn
  Alga
  Alder Fra
  10
  Segment
  Barn, Ungdom, Voksen
  Assortert
  Nei
  Spillsjanger
  Familiespill
  EAN
  7312350134179

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.