Verden rundt LEGO

Merke LEGO
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Produktfordeler

Med dette inspirerende lekesettet kan du introdusere barn fra fire år og oppover for noen av verdens mest kjente dyr og objekter og gi dem en hel verden full av kreativ mor

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Verden rundt LEGO

  La barna reise til alle verdens hjørner med dette LEGO® Classic lekesettet. Settet inneholder 15 inspirerende byggeideer som tar utgangspunkt i ikoniske dyr og objekter fra hele verden, inkludert en afrikansk løve, palmetre og en australsk kenguru med et søtt kengurubarn. Inneholder også en plakat som viser hvilket kontinent modellene hører hjemme på. Med hele 950 LEGO deler kan barna bygge alt de kan forestille seg!

  • Bygg en modell av en hvithodehavørn, en kaktus, en papegøye, en krokodilleunge, en spekkhogger, en løve, et palmetre, en sjiraff, en buss, en kenguru med unge, en brunbjørn, et asiatisk hus, en pingvin med unge, en fisk, en seilbåt og et fly!
  • Barn vil elske å bygge og leke med de 15 gøyale modellene i dette settet. Og med det fargerike veggkartet kan de se hvor alle dyrene og plantene de bygger, hører hjemme.
  • Dette kreative byggesettet er flott som jule-, bursdags- og overraskelsesgave til ferske LEGO® byggere og barn som vil utvide LEGO klossesamlingen sin.
  • Inkluderer 950 originale LEGO® deler så barn kan bygge alt de kan forestille seg! I tillegg kan de bruke klossene og delene med andre LEGO sett for enda mer moro.
  • Esken inneholder fire separate klosseposer, som hver inneholder LEGO® deler til tre eller fire modeller. Bare velg hva du vil bygge, åpne klosseposen og la den kreative byggeprosessen starte!
  • De brukervennlige byggeinstruksjonene som følger med hver modell, gjør at selv nybegynnere kan bygge sine egne LEGO® leker og føle god mestring.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Spesifikasjoner

  Produsentland
  HU
  Tagline
  Classic
  Vekt
  1029
  Produktserie
  LEGO Classic
  Varemerkenavn
  LEGO
  EAN
  5702016914146

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.