Hopp til hovedinnholdet
4 min

De beste spillene til påske!

Påsken nærmer seg og tradisjon tro skal brettspillene frem! Vi har samlet de beste og mest aktuelle spillene som garantert vil gi mye moro. Nå får du også -40% på alle spill og puslespill!

Påskemysterier

Ta frem din indre Hercule Poirot, samle dine privatdetektivvenner og gjør dere klare for en spennende kveld med spenning og intriger. Vi har kule Escape Room-spill hvor dere har en time på å knekke koden og unnslippe faren, men også Crime scene-mysteriespill hvor dere kan ta dere god tid til for å løse gåtene.

Eller prøv Black Stories-kortspillene som hver inneholder 50 makabre mysterier som dere sammen skal prøve å løse og rekonstruere ved å spørre og gjette med kun ja/nei-svar. Veldig gøy og underholdende på for eksempel biltur til hytta med venner eller med de litt større barna!

Krimspill

Kortspill og småspill

Vi har også mange andre spill som er enkle å ta med seg hvis man skal på på tur! Har dere for eksempel prøvd Ligretto? Det er et morsomt og underholdende kortspill hvor det er om å gjøre å få ut sine kort på de raskt voksende bunkene på bordet. Alle spiller samtidig, det er ingen ventetid og ingen rekker å kjede seg! Ligretto kommer i rød, grønn og blå pakke. Når disse brukes sammen så kan 12 spillere spille samtidig!

Ligretto

 • Alder 8+
 • Spilletid 10 minutter

Flere småspill

Hvem kan mest?

Aldri påske uten spørreleker! Disse små og hendige quizspillene er morsomme både når man er mange eller bare to stykker.

Småquiz

Bezzerwizzer - quizspillet over alle quizspill! Her kreves både kunnskap og taktikk for å vinne. Spørsmålene er fordelt på 20 ulike kategorier, og du har stor påvirkning på hvilke spørsmål som skal besvare. Underveis kan taktiske evner brukes for å gjøre det vanskeligere for motstanderne. Du kan stjele deres favorittkategorier, eller være en Bezzerwizzer som svarer på spørsmål de ikke klarer. Bare husk at de kan gjøre det samme tilbake!

Bezzerwizzer

 • Alder: Fra 15 år
 • Spilletid: 30-60 min
 • For 2-6 spillere

Brettspill til hele familien!

Det store turspillet - Får dere ikke dratt på tur i påska kan dere heller oppleve ekte turglede i brettspillform! Det store turspillet blander elementer som er kjente for alle som elsker å traske i fjellheimen, besøke de fantastiske hyttene og oppleve det gode turlivet i den norske fjellheimen.

Det store turspillet

 • Antall spillere: 2-6 spillere
 • Spilletid: 45-120 min
 • Alder: fra 12 år


Året er ukjent, du står på ei vidde langt unna dørstokkmila, og du er klar for ditt livs fjelltur! Du har inngått et veddemål og har satset alt på at du rekker innom flere hytter enn turvennene dine. Turen blir derimot alt annet enn enkel, og god planlegging og rutevalg viser seg å være helt avgjørende. Gode råd er dyre når været plutselig skifter og det fremdeles er langt igjen til hytta.

Mexican Train
Mexican Train er et videreutviklet dominospill som har blitt en stor spillfavoritt hos mange! Her er det om å gjøre å holde toget sitt i gang hele veien til seier. Hver spiller legger ut rekker med dominoer - kalt trains/tog - fra senterbrikker, eller så legger man ut til gruppens felles rekke, kalt Mexican train. Spilleren som har færrest poeng ved spillets slutt vinner. Det er også mange hendelser som blokkerer togene på veien og gjør spillet virkelig spennende!

Mexican Train

 • Alder: Fra 7 år
 • Spillere: 2-8
 • Spilletid: Fra 30 min

Ticket to ride Northern lights
Bestselgeren Ticket to ride i helt ny utgave! Her skal man kjøre toglinjer gjennom Norden og hele Norges kart med nye hemmelige oppdrag, og i denne Skandinaviske utgaven kan man være opp mot 5 spillere.

Ticket to ride Northern lights

 • Alder: Fra 8 år
 • Spillere: 2-5
 • Spilletid: 30-60 min

Brettspillet som passer perfekt til en hyggelig kveld med venner eller familien!

Catan
Catan har vunnet utmerkelser som Årets spill og Århundrets spill og er alltid en sikker vinner! I dette spillet kjemper spillerne om herredømmet på Catan gjennom å bygge hus, byer og veier. Et spill hvor man må tenke strategisk, men som også er lett å lære.

Catan grunnspill

 • Alder: Fra 10 år
 • Spillere: 3-4
 • Spilletid: Ca 90 min

Flere klassikere

Hele familien i aktivitet!

Hvis det blir litt mye stillesitting i påsken er det perfekt å ta frem spill som krever litt aktivitet.

#UpsideDownChallenge
Ta på TheUpsideDown-brillene og selv de enkleste oppgavene blir vanskelige når verden snus på hodet! I dette hysteriske spillet konkurrerer man om å fullføre utfordringer med det inkluderte tilbehøret; f.eks. å kaste ballen for å treffe et spesifikt mål, plukke opp en ball med spisepinner, skrive en tekst i tide eller tegne et bilde på de medfølgende gjenbrukskortene.

Upside Down Challenge Familie

 • Alder: Fra 8 år
 • Spillere: 2-6

Alle utfordringer blir gjort ekstra morsomme, sprø og vanskelige når alt er snudd på hodet!

UNO Extreme!
Stable kortene i kastebrettet og spill deretter alles favorittkortspill - denne utgaven av UNO har nemlig en kortstarter med en elegant design som skyter kort høyt i været! Forventningen når kortene skal skytes ut er nesten uutholdelig, den har i tillegg lydeffekter og kult lys som blinker raskere hver gang man trykker på knappen. Men hvis Extreme Hit-kortet dukker opp, pass på! Når spillere bare har ett kort igjen, må de fortsatt rope "UNO!"

Uno Extreme

 • Alder: 7+
 • Spillere: 2-10
 • Spilletid: Ca. 30 min

Quick Puck Pro
Dette er et actionfylt og engasjerende spill som får pulsen og konkurranseinstinktet til å stige! Her er det om å gjøre å skyte puckene sine over på motstanderens banehalvdel ved hjelp av gummistrikken. Det gjelder å holde hodet kaldt og ikke gi seg før seieren er i boks! Vinneren er den som først får alle sine pucker over på motstanderens banehalvdel. Hver runde går raskt og vi garanterer at det vil bli mange omkamper.

Quick puck pro

 • Alder: Fra 6 år
 • Spillere: 2
 • Spilletid: 5 min

Hvem i familien har mest konkurranseinstinkt? Det finner dere fort ut av med Quick Puck Pro!

Spill for de mindre barna

Påskepusle

Finn påskeroen med avslappende pusling! Koselig å holde på med alene, men også en hyggelig aktivitet å gjøre sammen. Vi har et stort utvalg både for store og små.

Puslespill

God spillpåske!