Hopp til hovedinnholdet

Strikk votter med attitude

Vottene til Strikke-Lotta er så kule at du ikke kommer til å ville gå med noe annet. Her får du gratis oppskrift på Astrid Lindgren-votter.
Foto & videoPax forlag
TekstBerit Rødstøl

Strikke-Lotta er formgiveren som begynte å strikke, og hennes unike og lekne mønstre har spredt seg over landegrensene. – Jeg vil spre glede med mønstrene mine, få folk til å humre over et par spesielle og kanskje småsprø votter, sier den svenske strikkeren og forfatteren.

I boken Strikk votter med Knitting Lotta får du oppskrifter på mønstre med blant annet Elvis Presley, David Bowie, Virginia Woolf eller Bruce Springsteen eller mer klassiske motiv som rosa flamingoer, bier eller jungelplanter.

Oppskrift på Astrid Lindgren-votter

Få mennesker har betydd så mye og blitt elsket av så mange som Astrid Lindgren. Vi har alle et forhold til henne. Så la Sveriges stolthet pryde hendene dine.

Disse kule vottene kan bli til en unik bryllups- eller konfirmasjonsgave, eller kanskje rett og slett til deg selv.

Oppskriften får du under!

Strikk votter med Knitting Lotta

Av Lotta Lundin

Strikk votter du ikke trodde fantes! Hva sier du til mønstre med Elvis Presley, Astrid Lindgren, Virginia Woolf og Bruce Springsteen? Eller hvorfor ikke la mer klassiske motiver som skjøre snøflak, søte katter, spretne ekorn, rosa flamingoer, surrende bier eller grønne jungelplanter varme hendene dine? Strikke-Lotta er formgiveren som begynte å strikke, og hennes unike og lekne mønstre har spredt seg over landegrensene. Pedagogiske beskrivelser og muntre bilder gjør det enkelt og inspirerende også for nybegynnere som vil begynne å strikke. Boken inneholder 18 originale mønstre.

David Bowie

Hvem har ikke hørt låta «Let’s dance» – fra et av David Bowies mest solgte album? En elsket artist som helt uhemmet blandet stiler, musikksjangre, teater, pantomime og kunst på og utenfor scenen. Å, som han er savnet.

Hva med disse knallkule David Bowie vottene.
Hva med disse knallkule David Bowie vottene.
Hun er en av 1900-tallets viktigste engelskspråklige forfattere og et feministisk forbilde. Virginia Woolfs prosa med personer som utfordret datidens normative kjønnsroller, blir aldri uaktuell
Hun er en av 1900-tallets viktigste engelskspråklige forfattere og et feministisk forbilde. Virginia Woolfs prosa med personer som utfordret datidens normative kjønnsroller, blir aldri uaktuell.

Sommerstrikk:

Hést sommerstrikk

Av Märtha Louise, Monica Helen Sundt Utne, Anne-kari Bøhaugen

Strikk dine egne Hést-plagg! Inneholder 35 oppskrifter. Lett, sommerlig strikk i deilig garn. Kjoler, skjørt, bukser, gensere, jakker og babytøy. I tillegg får du trendy oppskrifter på heklede plagg.

Klompelompe - turstrikk 2

Av Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland

Oppfølgeren til populære KlompeLOMPE Turstrikk, med flotte strikkeplagg for aktive familier. Enten du skal på topptur, skitur eller bytur, ta med deg et plagg fra KlompeLOMPE! I KlompeLOMPE Turstrikk 2 finner du enda flere flotte strikkeplagg for aktive familier på tur. Hva med et plagg til padleturen, seilturen eller campingturen? Her er både enkle strikkeprosjekter og mer avanserte, og du finner både gensere, kofter og mindre strikkeprosjekter, i ulike garnkvaliteter og tykkelser. Plaggene er for baby, barn, dame og mann.