Hopp til hovedinnholdet

Miljø- og samfunnsansvar

Vi i ARK jobber alltid for å være en samfunnsengasjert aktør – med stort fokus på ytringsfrihet, leseglede og klima! Her finner du en oversikt over våre ulike intitiativer!

Policy for en bærekraftig forretningspraksis

ARK jobber for å ha en bærekraftig forretningspraksis som respekterer mennesker, samfunn og miljø. Dette policy-dokumentet, inkludert prinsipper for bærekraftig forretningspraksis, danner grunnlaget for vårt bærekraftsarbeid.

Les hele dokumentet her!

Retningslinjer for leverandører

For å få en bærekraftig forretningspraksis ønsker vi å samarbeide tett med våre leverandører og forretningspartnere. Samarbeid i leverandørkjeden er en forutsetning for ansvarlig forretningspraksis, og for å nå FNs bærekraftsmål. Våre leverandører og partnere kan forvente av oss at vår forretnings- og innkjøpspraksis styrker, ikke undergraver, deres mulighet til å levere på kravene vi stiller til forhold for mennesker, samfunn og miljø. ARK etterstreber alltid samarbeid som utgangspunkt. Vi vil likevel avslutte forretningsforhold eller annet samarbeid dersom vår leverandør eller partner ikke møter våre forventninger til bærekraftig forretningspraksis.

Les våre retningslinjer for leverandører

Likestilling

Det er viktig for oss å være en bedrift der alle er velkomne, og at vi skaper et miljø som føles trygt for alle. Les vår likestillingsredegjørelse fra 2022.

Se hele redegjørelsen her

ARKs Barnebokpris

Leselyst og leseglede hos barn er en hjertesak for oss i ARK. Vi ønsker å gjøre det vi kan for å lære barn fra en tidlig alder gleden ved litteratur og historier!

Les om ARKs barnebokpris!

Fri frakt

på alle ordrer over 299,-

90 dager åpent kjøp

På nett og i butikk

Klikk og hent innen 1 time

For alle varer på lager i butikk