Booktok banner

BookTok – våre favoritter

BookTok er bokuniverset fra TikTok, der lesehester verden over går sammen om å anbefale de beste og hotteste bøkene! Drøm deg bort til eventyrlige verdener, gresk mytologi eller kanskje foretrekker du bøkene som er ekstra hot? ��
Se alle produkter

NETFLIX lanserer sin nye serie:
Heartstopper!

Har du lest bøkene som tok hele TikTok med storm? Leserne ble så engasjert og sjarmert av historien at den har nå blitt en Netflix-gigant. Sjekk ut bøkene her!

Mer fra Heartstopper-forfatter Alice Oseman!

Colleen Hoover

Colleen Hoover er en av New York times bestselgende forfattere, og hennes bøker selges nå over hele verden, og er oversatt til en rekke ulike språk.

Veldig bra og tankevekkende bok. Inspirerende og ærlig fylt med vanskelige temaer. Sterk hovedperson og en ny og annerledes kjærlighetshistorie som var veldig forfriskende. Uventet historie med et sterkt budskap. Anbefaler veldig. Alle burde lese denne! - ARK-leser om "Det ender med oss"

TikToks hjerteknusere ��norske BookTok-bøker

Vi har alle vært der.

**Puster dypt og sjekker FinTok

klikk her

Leigh Bardugo

TikTok forguder det overnaturlige, magiske og eventyrlige. Hun skriver om modige heltinner, forheksede kongeriker og urgamle krefter – og er kjent for sin unike evne til å skrive leseren inn i et helt unikt univers.

"Flott fantasybok med fantastisk verdensbygging! Gleder meg til å lese de neste bøkene i trilogien og til å se Netflix serien basert på boken!" – ARK-leser om "Shadow and Bone"

Fri frakt

på kjøp over 299,-

90 dager åpent kjøp

På nett og i butikk

Klikk og hent innen 1 time

For alle varer på lager i butikk

Nettleseren din er utdatert

Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.