Hopp til hovedinnholdet

K V I N N E D A G E N

Dette er for deg som inspireres av sterke kvinners historier – kvinnene som holder fakkelen for oss alle; for mødrene, døtrene, venninnene og bestemødrene våre. Slik at de som kommer etter oss, kommer til et samfunn der de blir hørt.
Se alle produkter
Banner kvinnedagen

Sterke damer med sterke historier

Lese mer om kvinnehelse?

Fremdeles ser vi at kvinner underprioriteres i helsevesenet, og rett og slett ikke får nok informasjon om seg selv og egen kropp. Vi har samlet bøker for deg som ønsker å lære mer om kroppen, seksualitet og helse!

Kvinner opplever gjerne ulike helseutfordringer i løpet av livet. På mange måter opplever kvinner i større grad enn menn diffuse symptomer på kronisk sykdom. Derfor er det i mange sammenhenger helt nødvendig å tenke kjønnsspesifikt når vi snakker om helse. #KvinneHelse

Feministfavoritter

for kvinnene som slår et slag for oss alle

Til barna

for barna som ønsker en likere verden

Lesbene som banet vei

Mange av dem som har gått i front i kvinnekampen var trolig lesbiske. Men kvinnelig seksualitet var ikke noe man snakket om da mange av de viktige kampene ble kjempet. De som valgte bort det tradisjonelle familielivet, fikk en frihet få andre kvinner hadde. Forfatter Cecilie Enger har skrevet om Norges første kvinnelige redere, som levde sammen i Haugesund på begynnelsen av 1900-tallet. Hun møter feminismeforfatter Marta Breen.

90 dager åpent kjøp

På nett og i butikk

Klikk&Hent innen 1 time

For alle varer på lager i butikk