Tre minutter

Forfattere , Del 2 av serien Piet Hoffman
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Piet Hoffmann har rømt fra en livstidsstraff og en dødsdom utstedt av polsk mafia, og bor nå i Colombia under falsk identitet. For å overleve tar han tjeneste som torpedo for colombianske kokainsmuglere - samtidig som han får i oppdrag av amerikaner…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Tre minutter

  Piet Hoffmann har rømt fra en livstidsstraff og en dødsdom utstedt av polsk mafia, og bor nå i Colombia under falsk identitet. For å overleve tar han tjeneste som torpedo for colombianske kokainsmuglere - samtidig som han får i oppdrag av amerikanerne å infiltrere den samme kokainmafiaen. Da en amerikansk politiker blir kidnappet og ført inn i Amazonas, kommer Hoffmann i en skvis. Begge sider krever hans lojalitet. Begge sider dømmer ham til døden. Han trenger hjelp - og får det fra uventet hold.


  "Kombinasjonen av Roslunds journalistbakgrunn og Hellströms innpass og erfaringer i den kriminelle verden blir som man sier "a match made in heaven". "(...) en svært lesverdig krim kriminalroman om narkotikaens makt over både penger og mennesker, uansett hvilke type mennesker man er, og hvor på jorden man befinner seg." "Krimduoen Anders Roslund og Börge Hellström viser mesterklasse enda en gang med Tre minutter." "Forfatterpar tilbake i toppform... Tre minutter er i alle fall sommerens må-lese-krim, eller helt enkelt bare må-lese-roman." "Bånn gass i actionmettet thriller uten særlige dødpunkter.(...) Det er en handlingsmettet thriller, dette her. Lang er den også - 560 sider. Men forfatterne greier å holde intensiteten oppe. Den er effektivt skrevet, det er få dødpunkter og spenning stort sett hele veien."

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202545185
  Sider
  555
  Originaltittel
  Tre minuter
  Sted
  Høyde
  205
  Bredde
  132
  Vekt
  464
  Oversatt av
  Blomgren, Einar
  Nummer
  2

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.